radar88 napisał(a):sylwo napisał(a):Rozszalałeś się![]()
A co miałeś na myśli![]()
Nie tak dawno Twój X9 miał wypaść na margines a teraz masz kolejną zabawkę, która na pewno zajmie Ci sporo czasu i energii
i między innymi plan zmian mam na myśli

www.mazdaspeed.pl
radar88 napisał(a):sylwo napisał(a):Rozszalałeś się![]()
A co miałeś na myśli![]()
KyRy napisał(a):Fajny prezent![]()
KyRy napisał(a):aluski masz z mx-piątki
pawcio1017 napisał(a):Po co odrazu ta szpachla na klapie?Nie wystarczyło dobrze wyszlifować i maznąć porządnym podkładem antykorozyjnym? Moim zdaniem ta robota troche bez sensu
radar88 napisał(a):Jeszcze mnie czeka wycieczka po kilka żarówek do oświetlania, ponieważ 3/4 auta czarne w nocy.
loockas napisał(a):Jak już musisz szpachlować to użyj tej szpachlówki. Jest znacznie wytrzymalsza od zwykłej.
Radex napisał(a):nie wiem jakie to światła ostatnio miałeś włączone na drodze jak jechałeś za mną, ale świeciły bardzo słabo, prawie jak postojówki
loockas napisał(a):Jak już musisz szpachlować to użyj tej szpachlówki. Jest znacznie wytrzymalsza od zwykłej.
luki_92_92 napisał(a):Strasznie słabo i punktowo świeci ci ten licznikTen panel nawiewów też kiepsko podświetlony trochę, proponuję zainwestować w diody smd – świecą znacznie mocniej. No ale z drugiej strony patrząc na panel od nawiewu, lepiej tak niż jak u mnie (wcale u mnie nie świeci, przyciski żadne też nie)
KyRy napisał(a):a hak zostaje?
luki_92_92 napisał(a):Co to za podkładka pod tablicą?![]()
![]()
Nie wylewa ci się ten płyn do spryskiwaczy? Ja muszę wozić na stojąco bo jak raz był na stojąco i się przewrócił to mi całą wykładzinę w bagażniku zalał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości