Mazda MX-3 EC 1992 SOHC (Tonado Red Metalic)
Tam są założone Jamexy przód i tył czerwone -35 chyba. jak założylem te 17 to tez wydaje mi sie za wysoka jezcze :/
<lol> ;) Motocykl to najwiekszy wibrator jaki mozna włożyc dziewczynie miedzy nogi. :]
Slicznie wyglada madzia szacun dla ciebie sporo pracy musiales wlorzyc ja posidam taka sama tylko u mnie lakier to porazka
i tez przygode z przodem mialem teraz postaram sie to jakos do kupy pozbierac
- Od: 30 lis 2010, 22:39
- Auto: Mistsubishi galant 2.0 GLS 99r
bylo MX-3
piękna mazda, świetny kolor, mam taką samą mazdę wiec będę się wzorował na tym pomyśle dodge. Pozdrawiam i życzę dalszych modów
- Od: 17 gru 2008, 22:28
- Auto: Mazda mx-3 1,8 DOHC GT SWAP
Zmiany same na plus, zresztą widziałem osobiście świetny sprzęt
powodzenia w modach (mam nadzieję, że żartowałeś ze sprzedażą
)
- Od: 23 maja 2009, 19:20
- Auto: było: Mazda MX-3 1.6 16v SOHC
jest: Honda Accord VII Sport
Nie sprzedam mojej Madzi
Zapowiadają sie kolejne zlociki na których zamierzam być właśnie z nią. 
<lol> ;) Motocykl to najwiekszy wibrator jaki mozna włożyc dziewczynie miedzy nogi. :]
Ostatnio zajrzałem pod samochód bo widziałem "troche rudej" na progu. Po dokładniejsszym oczyszczeniu wydłubałem całekiem niezłą dziure i musiałem to jakoś załatać
Przy okazji pospawałem cały układ wydechowy. Dwie fotki z naprawy progu.

Blacha po prawej stronie to nierdzewka 1mm a po lewej stalowa 3mm. W miejsce progu wstawiony jest kątownik zimnogięty 30x3mm spłaszczony do odpowiedniego wymiaru. Całośc przynitowana i przykrecona na wkrety, W szczeliny wcisnieta pianka montażowa i wszystko zakonserwowane czarnym mazidłem. Nie długo bede robił też lewą strone to zrobie wiecej zdjec i pokaze to krok po kroku

Blacha po prawej stronie to nierdzewka 1mm a po lewej stalowa 3mm. W miejsce progu wstawiony jest kątownik zimnogięty 30x3mm spłaszczony do odpowiedniego wymiaru. Całośc przynitowana i przykrecona na wkrety, W szczeliny wcisnieta pianka montażowa i wszystko zakonserwowane czarnym mazidłem. Nie długo bede robił też lewą strone to zrobie wiecej zdjec i pokaze to krok po kroku
Ostatnio edytowano 23 cze 2011, 12:07 przez mesik, łącznie edytowano 3 razy
wez jakies lepsze foty bo w tej rozdzielczosci zawiele niewidac 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
boczek86 napisał(a):wez jakies lepsze foty bo w tej rozdzielczosci zawiele niewidac
prosze bardzo
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A teraz jeszcze mała fotorelacja z własnoręcznej produkcji rozpórki

Wypalenie krązków z blachy grubości 3mm

Obróbka na tokarce i wiercenie otworów

Wycięcie mocowań z profilu 40x27x3 mm

Połaczenie elementów poprzez spawanie

Rozpórke wykonałem z profila 20x20x2mm
Teraz wystarczy pomalować, zamontować i mam zaoszczedzone około 130zł
Wstawie fotke jak juz pomaluje i zamontuje.

Wypalenie krązków z blachy grubości 3mm

Obróbka na tokarce i wiercenie otworów

Wycięcie mocowań z profilu 40x27x3 mm

Połaczenie elementów poprzez spawanie

Rozpórke wykonałem z profila 20x20x2mm
Teraz wystarczy pomalować, zamontować i mam zaoszczedzone około 130zł

Wstawie fotke jak juz pomaluje i zamontuje.
prawdziwyKuna napisał(a):super patent z ta rozpórka;d

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
boczek86 napisał(a):Kuna napisał(a):
super patent z ta rozpórka;d prawdziwy
Trzeba szukać oszczedności gdzie tylko się da
Jeszcze tylną musze wyczarować
Z tylną dobry pomysl, tylko wiecej kłopotów bedziesz mial z montażem
- Od: 23 maja 2009, 19:20
- Auto: było: Mazda MX-3 1.6 16v SOHC
jest: Honda Accord VII Sport
Eee, ja za 70zł kupiłem do MX-3...
pojawił się tylko problem po montażu. Rozpórka wisi ok 1cm nad zbiorniczkiem płynu hamulcowego. Jakby doszło to konieczności uzupełnienia owego płynu to muszę ściągać rozpórkę. Ale taka customowa fajna... Z tyłu faktycznie montaż może być upierdliwy. Chyba bez przerabiania/usuwania plastików się nie obejdzie.
Widziałem mazdę na spocie we Włocławku.
Wygląda tak jak powinna każda MX3, interesujący kolor ( nie widać na fotach niestety) , bez przesady ze spojlerami itp + ładna felga.
pozdro
hehe nawet przez minutę byłem kierownikiem (kurde jak ja lubię nadwozia 2/3d)
Wygląda tak jak powinna każda MX3, interesujący kolor ( nie widać na fotach niestety) , bez przesady ze spojlerami itp + ładna felga.
pozdro
Jeszcze nie zdejmowąłem plastików w bagażniku wiec bedzie na to okazja przy projektowaniu 
A ja poczułem smak luxusu w xedosie
ADHD napisał(a):hehe nawet przez minutę byłem kierownikiem (kurde jak ja lubię nadwozia 2/3d)
A ja poczułem smak luxusu w xedosie
ADHD napisał(a):Widziałem mazdę na spocie we Włocławku.
pozdro
no trzeba przyznać, że kolor robi wrażenie, naprawdę idealnie pasuje do tego nadwozia,
aż mi wróciły miłe wspomnienia. Czekamy na dalsze plany.
pozdrawiam i do zobaczenia.
W sobote przyciemniłem tylne lampy i boczne kierunkowskazy.

Wyszło troche mocno czarno
w dzien troche gorzej niż w nocy widać światła, ale ogólnie jestem zadowolony. Jescze tylko czarny pas przeciwsłoneczny na przednią szybe i git
Choć myślełem o lekkim jej przyciemnieniu hehe
i z czasem jakiś wydech Mugen carbon może..

Wyszło troche mocno czarno

wygląda to wykwintnie
mega uber za..biscie, że tak powiem
ale.. jestem więcej niż pewny, że misiaki będą się czepiać przy pierwszym lepszym spotkaniu
niestety no, w naszym kraju nic nie mozna
piekna madzia
dbaj o nią tak jak to robisz dotychczas xd

- Od: 16 lip 2010, 13:32