Mazda mx-3 1.6 16V SOHC
Polecam dobry szampon i wosk oraz polerkę. Fajny MXik.

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Ładny krwisty mx-3
w oczy bardzo rzuca sie szpara z przodu pomiedzy maska a zdezakiem nieda sie tego jakos poprawic?? 
- Od: 18 sty 2010, 21:32
- Auto: Była Mazda MX-3
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
jest Fiat Coupe 2.0 20v 147KM
Prezentuje się ładnie, fajny kolorek.
Mam nadzieję, że będzie jeździć bezawaryjnie, powodzenia! pozdrawiam
Mam nadzieję, że będzie jeździć bezawaryjnie, powodzenia! pozdrawiam

-
Ania_TM
Moim zdaniem średnio to wygląda, niby jest troszkę podobny do tego z pakietu Mazdaspeed ale to nie to samo.

Oprócz standardowego spojlera możesz spotkać taki z Eunosa Presso:
A i jak możesz to zmień pojemność silnika w profilu, albo użyj przedrostka "maybe" kl-ze

Oprócz standardowego spojlera możesz spotkać taki z Eunosa Presso:

A i jak możesz to zmień pojemność silnika w profilu, albo użyj przedrostka "maybe" kl-ze
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Jarek, ja od dnia zakupu szukałem spoiler taki jak kupiłem, ten MazdaSpeed jest nie do znalezienia..Może na Ebayu ale to kosztą poza moje możliwości. Nie wygląda tak dragicznie moge powiedzieć że nawet ładnie sie prezentuję ten spoiler MS jest jak skrzydło...delikatnie za duży takie moje zdanie, ale wiadome że jakbym miał taki to bym był Happy ale kupiłem już taki nie różni się mocno. Zresztą mogę go dać do obróbki że zrobią na podobieństwo lotki MS ale nie potrzebne koszta..
Co do tego eunoss to nie mój gust, nie założyłbym go
Heh a co do profilu to jak tak bardzo przeszkadza to wieczorkiem zmienię bo teraz nie mam czasu bo zmykam z kompa. Dzięki za komy!! czekam na dalsze wypowiedzi
! 
Co do tego eunoss to nie mój gust, nie założyłbym go
Heh a co do profilu to jak tak bardzo przeszkadza to wieczorkiem zmienię bo teraz nie mam czasu bo zmykam z kompa. Dzięki za komy!! czekam na dalsze wypowiedzi

- Od: 23 lip 2010, 18:31
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V
Spoko mazdunia, najważniejsze że tobie się podoba
Aby wyczerpać temat oemowych spojlerów, które mogłeś założyć do swojej mx3- auto loockasa:

-
jarek.ZE
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Też fajny spoilerek ale co powiedz bede ten sprzedawał o ile kto kupi i znowu szukał heh jak juz jest to niech bedzie.
Co do autka gdzies go widziałem, a mianowicie na stronie www.mx-3.pl o nicku Michałrak. Ale nie jestem pewien
Co do autka gdzies go widziałem, a mianowicie na stronie www.mx-3.pl o nicku Michałrak. Ale nie jestem pewien
Tak srednio ten spoiler pasuje
ale kwestia gustu
Niema to jak oryginalny ewentualnie taki jak ma loockas![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Niema to jak oryginalny ewentualnie taki jak ma loockas
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
Mazdunia mx3 napisał(a):Co do autka gdzies go widziałem, a mianowicie na stronie www.mx-3.pl o nicku Michałrak. Ale nie jestem pewien
Auto podobne ale nie loockasa. Spojler u Michała rzeczywiście taki sam
-
jarek.ZE
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Kevin9118 napisał(a):to jak oryginalny ewentualnie taki jak ma loockas
To również jest oryginalny spoiler. Montowany w bardzo dziwnych wersjach MX-3. Bez ABS, el szyb i paru innych dodatków, które w "normalnych" wersjach występowały. Kilka osób na tym forum ma taki spoiler właśnie w tych samych wersjach wyposażeniowych. Identyczną wersję ma właśnie Michał
To ja już bym wolał ABS el. szyby itp zamiast spoilera jaki on by nie był 
Dzisiaj nowy akumulatorek trafił na miejsce starego. Madzia odpaliła o niebo lepiej niż na starym..wczesniej 30min muzyka pograła i koniec a teraz 1.5H grała i odpaliła bez zajękniecia.
Dzisiaj nowy akumulatorek trafił na miejsce starego. Madzia odpaliła o niebo lepiej niż na starym..wczesniej 30min muzyka pograła i koniec a teraz 1.5H grała i odpaliła bez zajękniecia.
Mazdunia mx3 napisał(a):Dzisiaj nowy akumulatorek trafił na miejsce starego. Madzia odpaliła o niebo lepiej niż na starym..wczesniej 30min muzyka pograła i koniec a teraz 1.5H grała i odpaliła bez zajękniecia.
To sobie dalej tak graj i rozładowuj
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
Mazdunia mx3 napisał(a):naklejki już nie ma, a ja jej nie naklejałem heh poprzednia właścicielka to zrobiła
nie chce się zbytnio czepiać, ale pisałeś, że naklejki już nie ma
Siwus napisał(a):Mazdunia mx3 napisał(a):naklejki już nie ma, a ja jej nie naklejałem heh poprzednia właścicielka to zrobiła
nie chce się zbytnio czepiać, ale pisałeś, że naklejki już nie ma
Małą pomyłkę zrobiłem sorka:D bo mi się samemu pomyliło bo miałem dwie naklejki wieśniackie i jedną udało mi się odkleić a tej nie mogę oberwę ją na wiosnę bo na sucho nie zejdzie muszę się pobawić moze gorącą wodą poleję.
Co do aku, ojjj chciałem sobie tylko zobaczyć czy nie padnie, teraz bede spokojnie spał heh a tak żyłbym nadal w niepewności. Ja wiem że trochę nie mozna tak robić ale jak coś robię w madzi np jak myję czyszczę albo coś naprawiam to lubię muzykę włączyć hehe to mnie uspokaja jak naprawiam coś i mi nie bardzo wychodzi, a przy czyszczeniu szybciej się to robi
Mazdunia mx3 napisał(a):Co do aku, ojjj chciałem sobie tylko zobaczyć czy nie padnie, teraz bede spokojnie spał heh a tak żyłbym nadal w niepewności. Ja wiem że trochę nie mozna tak robić ale jak coś robię w madzi np jak myję czyszczę albo coś naprawiam to lubię muzykę włączyć hehe to mnie uspokaja jak naprawiam coś i mi nie bardzo wychodzi, a przy czyszczeniu szybciej się to robi )
Sam tak lubie
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
Mazdunia mx3 napisał(a):hehe ale komu się chce podpinać latać jak do dłuższego słuchania to bede podpinał ale... hehe watpie , a po drugie aku mam za free można tak powiedzieć
Gdzie daja za free
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"