Mazda 323F BG 1.6 16V '91r
no no
ladnie ta fure odstawiles
na poczatku niezaciekawy wyglad ale teraz
pozazdroscic
pozdrawiam
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
a dziekuje,dziekuje ;]
bylo sporo roboty przy calosci ale mysle,ze po umyciu rzuca sie w oczy:D heheh
bylo sporo roboty przy calosci ale mysle,ze po umyciu rzuca sie w oczy:D heheh
- Od: 24 lip 2007, 23:50
- Auto: 1,6 16v (BG) LPG
pięknie odstawiona efka, musze pomacać na żywo
jedynie nie podoba mi się żółto-sraczkowaty kolor siedzeń
no i progi dałbym proste, lepiej by pasowały do całości.
a tak podziwiam ogrom włożonej pracy, ogólnie prezentuje się bardzo ładnie jak na ten rocznik
jedynie nie podoba mi się żółto-sraczkowaty kolor siedzeń
no i progi dałbym proste, lepiej by pasowały do całości.
a tak podziwiam ogrom włożonej pracy, ogólnie prezentuje się bardzo ładnie jak na ten rocznik
To się ceni
Bardzo duży wkład własny . Świetnie wygląda
, widoczna jest różnica przed a po zrobieniu efki
ma charakter 

Na prawde mi sie fest widzi
I wiem cos o robieniu zderzakow samemu metoda "Monster Garage" 
Z zewnatrz [tiiit]
Wnetrze tez mi sie decha podoba, ale fotele mi nie podchodza 
PS. Spojrz na moje cudo
EDIT: Ladnie jestem zakrecony
Z zewnatrz [tiiit]
PS. Spojrz na moje cudo
EDIT: Ladnie jestem zakrecony

Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
całkiem nieźle ją urządziłeś
mi też nie za bardzo
pozdro
Ache napisał(a):fotele mi nie podchodza
mi też nie za bardzo
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pozdro
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
na szczescie fotele mi sie maja podobac

ogolnie kolor mial pasowac pod kolor obic w drzwiach i pod kolor kokpitu + niebiesiego podswietlania zegarow ;] no i jasny to taki jakby troszke bardziej elegancki
hehehe pozatym to sa ala "pokrowce'' ,wiec jesli bede mial ochote to moge sobie uszyc nowe ;] 

ogolnie kolor mial pasowac pod kolor obic w drzwiach i pod kolor kokpitu + niebiesiego podswietlania zegarow ;] no i jasny to taki jakby troszke bardziej elegancki

Ślicznotka! 
Podsunąłeś mi parę pomysłów
Jak będę duży to też swoją tak zrobię
pozdrawiam
Podsunąłeś mi parę pomysłów
Jak będę duży to też swoją tak zrobię
pozdrawiam
- Od: 6 wrz 2010, 08:23
- Auto: Mazda 323f BG 1.6 16V
piotrek159 napisał(a):ogolnie kolor mial pasowac pod kolor obic w drzwiach i pod kolor kokpitu + niebiesiego podswietlania zegarow ;]
nie pasuje w ogóle
piotrek159 napisał(a):no i jasny to taki jakby troszke bardziej elegancki![]()
tym bardziej nie pasuje do sportowego charakteru Twojej efki
błąd często spotykany w tuningu, mieszanie stylu sportowego z eleganckim.
skórka ok, ale nie beżowa, czarna... srebrna byłaby o wiele lepsza.
skórka ok, ale nie beżowa, czarna... srebrna byłaby o wiele lepsza.
tylko,ze ani czarna ani srebrna mi jakos nie podchodzi do jasnego kokpitu no i brazowych drzwi i deski(bo wlasnie taki kolor ma moje oryginalne wnetrze) no i wsumie padlo na bez

noca wyglada fajnie,a pozatym z przodu jest ciemnijesza szybka,wiec sie tak nie rzuca w oko
zobaczysz na zywo to moze zmienisz zdanie

a to ja myslalem ze sam zmieniales kolor deski i boczkow
to zwracam honor 
ale i tak twierdze ze:
skora na siedzeniach jest za bardzo zolta, powinna byc w kolorze boczkow. a srodek foteli nie powinien byc brazowy tylko np szary zeby pasowal do reszty wnetrza
ale tak jak mowisz na zywo czesto takie rzeczy inaczej sie prezentuja. fotki nigdy nie oddaja prawdziwego efektu.
jednak ja jestem pedantyczny w takich sprawach
(Zygu ino nie dogaduj mi tu!
)
ale i tak twierdze ze:
skora na siedzeniach jest za bardzo zolta, powinna byc w kolorze boczkow. a srodek foteli nie powinien byc brazowy tylko np szary zeby pasowal do reszty wnetrza
ale tak jak mowisz na zywo czesto takie rzeczy inaczej sie prezentuja. fotki nigdy nie oddaja prawdziwego efektu.
jednak ja jestem pedantyczny w takich sprawach
w roli scislosci srodek kokpitu i wszystkie pierdolki w kolorze bezowym bo tak on sie chyba oficjalnie nazywa malowalem sam. skore na boczkach tez sam robilem,a srodek foteli mial delikatnie podpasowac pod dol boczkow i reszte kokpitu czyli braz; siwy by tu napewno nie pasowal
zgodze sie,ze moze nie dokonca kolor foteli pasuje do boczkow ale niestety nie bylo eko w tym samym kolorze ani nic bardzo zblizonego,a na skore na boczki boczki wydalem 180zl bo to natural skorka,wiec jesli bym chcial na fotele to bym chyba musial wydac z 800albo i wiecej:(
ale jak sie zjawie na spocie to sam ocenisz na zywo jak sie to laczy w calosc
zgodze sie,ze moze nie dokonca kolor foteli pasuje do boczkow ale niestety nie bylo eko w tym samym kolorze ani nic bardzo zblizonego,a na skore na boczki boczki wydalem 180zl bo to natural skorka,wiec jesli bym chcial na fotele to bym chyba musial wydac z 800albo i wiecej:(
ale jak sie zjawie na spocie to sam ocenisz na zywo jak sie to laczy w calosc
Ładnie zrobiłeś swoją Madzie ; ) w porównaniu z tym jaka była na początku a jak jest teraz to na prawde dobrze. Ładnie prezentuje
Co do wnętrza, tak jak mówi Radex, lepiej by sie prezentowała jakby była wenątrz czarunlka, kontrast dla budy. Jest to kwestia gustu ale według mnie czarny bądz ogólnie jakiś ciemniejszy kolor by lepiej wyglądał

Co do wnętrza, tak jak mówi Radex, lepiej by sie prezentowała jakby była wenątrz czarunlka, kontrast dla budy. Jest to kwestia gustu ale według mnie czarny bądz ogólnie jakiś ciemniejszy kolor by lepiej wyglądał
- Od: 27 gru 2009, 13:49
- Auto: była eFka BG jest wredne BA Z5 ...
Ładnie to było zanim się popsuło linię auta 
Nie podoba mi się .... szczególnie przedni zderzak... który w połączeniu z zderzakiem tylnym który naprawdę sam bardzo fajnie zrobileś .... i za to wielki plus ( bo jest symetryczny do nadwoxia auta ), oraz nakładkami na progi ( które są nawet fajne choć powinny być gładkie) prezentuje sie z boku dosłownie fatalnie
Jest to wersja czołgowa ( to takie wrażenie jakbyś szykował auto teoretycznie sportowe do podjazdów pod przeszkody ) z pochylonym ku górze dołu zderza który ma nie dopuścić do jego uszkodzenia a nijak nie komponująca się z nakładkami na progi które podkreślają linię auta.
Obszycie wnętrza jak i konsola za to na plus
.... ale fotele totalna porażka

Nie podoba mi się .... szczególnie przedni zderzak... który w połączeniu z zderzakiem tylnym który naprawdę sam bardzo fajnie zrobileś .... i za to wielki plus ( bo jest symetryczny do nadwoxia auta ), oraz nakładkami na progi ( które są nawet fajne choć powinny być gładkie) prezentuje sie z boku dosłownie fatalnie

Obszycie wnętrza jak i konsola za to na plus
.... ale fotele totalna porażka

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
farciarz napisał(a):.... ale fotele totalna porażka
Dokładnie tak , nie wiem jak wszyscy po kolei mogą mówić ,że wnętrze wyszło super – ten który to robił powinien zawisnąć na 1 lepszym drzewie

Made in Japan za parę papierów – kilka bajerów by zginać frajerów :D
- Od: 14 paź 2010, 22:02
- Auto: BG 1.8 GT 16V 91'
Śliczna Madzia
widać że bardzo dużo pracy w nią włożyłeś ale efekt końcowy jest bardzo dobry
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- Od: 13 lis 2010, 14:38
- Auto: Mazda 323F
Wanio123 napisał(a):farciarz napisał(a):.... ale fotele totalna porażka
Dokładnie tak , nie wiem jak wszyscy po kolei mogą mówić ,że wnętrze wyszło super – ten który to robił powinien zawisnąć na 1 lepszym drzewie![]()
robilem to ja ;] pietrek jedyny taki czlowieczek

nie no zart

oczywiscie bardzo dziekuje za wszystkie slowa krytyki i nie tylko

co do przedniego zdenia
Wanio123 napisał(a):farciarz napisał(a):"prezentuje sie z boku dosłownie fatalnieJest to wersja czołgowa ( to takie wrażenie jakbyś szykował auto teoretycznie sportowe do podjazdów pod przeszkody ) "
jesli dostane w rozsadnej cenie przedni oryginalny zderzak to ten obecny na wiosne przejdzie mala metamorfoze
Ostatnio edytowano 22 lis 2010, 20:55 przez piotrek159, łącznie edytowano 1 raz
piotrek159 napisał(a):nie no zartogolnie wydaje mi sie,ze na zywo lepiej to wyglada choc oczywiscie za kolor wnetrza dostaje non stop po nosie od wszystkich ;|
Akurat jeśli chodzi o mnie ,to wcale nie miałem tutaj zastrzeżeń co do koloru , gdyż to indywidualna sprawa lecz o wykończenie tego które oceniam na niedostateczny
Ale tak jak powiedziałem , twój samochód i najważniejsze aby Tobie dawał wiele radości – My możemy mówić, komentować ale to Ty tutaj jesteś szefem
Made in Japan za parę papierów – kilka bajerów by zginać frajerów :D
- Od: 14 paź 2010, 22:02
- Auto: BG 1.8 GT 16V 91'