Mazda 323F BA Z5 1.5 96r.
zastanawiam się nad 16" ale to dopiero na wiosnę. W weekend zakładam do Mazdy zimówki
i te halogeny musiałem zmienić na białe, już kilka razy policja się przyczepiała
jacek ;) -->mazda 323F BA 1.5 96r.-->
- Od: 24 cze 2010, 11:31
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 96r.
I koniecznie aut te chlapacze z tyłu kup ori;]ale autko faje z tymi halogenami zwłaszcza....Policja sie nie zna:P
- Od: 11 lut 2008, 19:48
- Auto: RX8 Revolution 231HP 2004r
konrad278 napisał(a):I koniecznie aut te chlapacze z tyłu kup ori;]ale autko faje z tymi halogenami zwłaszcza....Policja sie nie zna:P
Chlapacze były założone przy kupnie, na razie nie szukałem oryginalnych jak się trafią pewnie zmienię. Obecne to raczej uniwersalne ale aż tak tragicznie nie wyglądają, a spełniają swoją funkcję.
fdes napisał(a):zastanawiam się nad 16" ale to dopiero na wiosnę. W weekend zakładam do Mazdy zimówkii te halogeny musiałem zmienić na białe, już kilka razy policja się przyczepiała
zalozylem dzisiaj zimowki 14' wygladu nie ma ale bezpieczniej. zaplacilem 500 zl na stalowej feldze mazdy. jak moge cos doradzic to duzo ladniej wygladaja srebrne kierunki. przynajmniej u mnie bo wymienilem tylne lampy na lexus.
- Od: 17 lis 2009, 14:06
- Auto: Mazda 323F BA 1.8
Białe kierunki, raczej nie. Szukam przednich kierunkowskazów pomarańczowych, takich jak były montowane w Japońskiej wersji LANTIS
Cały czas zastanawiam się nad xenonami, ale sam nie wiem jak będzie reagowała policja. Pozostaje też kwestia przeglądów.
xenony w BA dobra rzecz
no fakt, na przeglądzie ciężko, ale można to obejść jakoś
tradycyjny kolor widzę
ale ważne, żeby była madzia sprawna i dawała radość z jazdy ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

no fakt, na przeglądzie ciężko, ale można to obejść jakoś
tradycyjny kolor widzę

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Ania_TM
fdes napisał(a):Białe kierunki, raczej nie. Szukam przednich kierunkowskazów pomarańczowych, takich jak były montowane w Japońskiej wersji LANTISCały czas zastanawiam się nad xenonami, ale sam nie wiem jak będzie reagowała policja. Pozostaje też kwestia przeglądów.
Policja nie reaguje wcale

- Od: 6 cze 2009, 11:05
- Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE
Ja bym zamiast tych yellow halogenów zainstalował światełka led do jazdy dziennej 
A mazdunia przepiękna i to nie podlega dalszej dyskusji
A mazdunia przepiękna i to nie podlega dalszej dyskusji
Teraz Mercedes C200 Kompresor 192 KM , 2,0 benzyna/LPG
Ale Mazdę uwielbiam nadal :)
Ale Mazdę uwielbiam nadal :)
- Od: 26 lip 2009, 17:18
- Auto: Honda Accord, 2,0 benzyna, 155KM, 2005
Dokładnie zgadzam się z H4n50n
Jak chcesz pomarańczowe kierunki to są dwie opcje – albo kupujesz ori AMBER w areajdm.pl u pawła, albo oklejasz swoje folią tak jak ja i kilka innych osób
Jak chcesz pomarańczowe kierunki to są dwie opcje – albo kupujesz ori AMBER w areajdm.pl u pawła, albo oklejasz swoje folią tak jak ja i kilka innych osób
Też miałem żółte halogeny, teraz pomarańczowe kierunki i halogeny się mi znudziły więc zerwałem folię
Lepiej wyglądają same kierunki w pomarańczu 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
ja pierdziu, ale lala
a co Ty masz za chlapacze na tyle???
a co Ty masz za chlapacze na tyle???