Mazda 323C BH Z5 '98 sprzedana :(
Bartg a nie orientujesz się czasem czy taki licznik jak twój nie spasował by do mojej cetki ?
tzn z elektronicznym wyświetlaczem, a poza tym to jest to samo tylko że na wyświetlaczu czy pokazuje ci coś tam więcej ?

- Od: 5 gru 2010, 09:08
- Auto: I*I Mazda 323c 1.8 16v 114KM 95r.+
Bartg napisał(a):Następne w kolejce czekają felgi na jakiś ciekawy kolor
Nadal utrzymujesz się przy wersji koloru jdm oczojeb green?

Ja bym to widział albo śnieżnobiałe albo złote z srebrnym rantem i wtedy po prostu można

- Od: 6 cze 2009, 11:05
- Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE
H4n50n napisał(a):Bartg napisał(a):Następne w kolejce czekają felgi na jakiś ciekawy kolor
Nadal utrzymujesz się przy wersji koloru jdm oczojeb green?![]()
Ja bym to widział albo śnieżnobiałe albo złote z srebrnym rantem i wtedy po prostu można![]()
Ty... ale tam nie ma rantu

Śnieżnabiel Duluxa powinna się sprawdzić.
Bartg napisał(a):Się zobaczy, najpierw muszę sprawdzić, czy proste są po zeszłym sezonie
dawaj zielone

-
Ania_TM
no, ale po zmianie tarcz i klocków jedzie się naprawdę dobrze
na pewno zielona felga będzie kusić spojrzenia miejscowych,a auto będzie rzucać się w oczy.
ewentualnie różowe do niebieskiego pasuje
białe też 
na pewno zielona felga będzie kusić spojrzenia miejscowych,a auto będzie rzucać się w oczy.
ewentualnie różowe do niebieskiego pasuje

-
Ania_TM
Piękne auto. Tylko pozazdrościć
Jest to wzór, do którego trzeba równać
Mam pytanie o felgi a mianowicie przy takim rozmiarze w jakich granicach może być ET??
Szukam 'siedemnastek' ale nie mam pojęcia jakie ET będzie ok, żeby felga nie wychodziła poza nadkole i żeby nie tarła o amortyzator

Jest to wzór, do którego trzeba równać

Mam pytanie o felgi a mianowicie przy takim rozmiarze w jakich granicach może być ET??
Szukam 'siedemnastek' ale nie mam pojęcia jakie ET będzie ok, żeby felga nie wychodziła poza nadkole i żeby nie tarła o amortyzator
- Od: 2 mar 2011, 00:41
- Auto: Mazda 323C BA 1,5 95 r.
Dzięki bardzo, staram się jak mogę
Jutro cetka prawdopodobnie dostanie nowe sprzęgło, myślałem ze pożyje jeszcze, ale w obecnym stanie nie wytrzymałoby Konina.