Mazda 323F GT 1.8i 16V DOHC
napeeeeeeeeeeewno tak jest 
SERWIS GSM ! NAPRAWA TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH ! SIMLOCK ! MENU PL ! KODY APARATÓW ITD ! ZAPRASZAM !
MOJA 323F BA 1.8
MOJA 323F BA 1.8
- Od: 19 lut 2006, 11:48
- Auto: 323F BA 1.8 LPG 95r !
brylant napisał(a):Ma jakies 200 kucy za mało i nie zbiera tyle majtek na przednia szybe jak camaro – proste
o w jednym zdaniu wszystkie plusy i minusy........Efka idzie na sprzedaz i nawet już o niej zapomniałem pomimo faktu zagracania podwórka
Musze zmienić podpis bo jednak wszystko sie zmienia

- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Grzyby napisał(a):że te rury jeszcze nie poodpadały
chciałbyś takie co
a ile takie Camaro pali?
i jak to jest z dostępnością części??
(nie żebym chciał takie kupić w przyszłości
)

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Jerry napisał(a):nigdy już nie kupie Japończyka
BratCukierka napisał(a):a ile takie Camaro pali?
hehe nie wazne ile pali czy sie psuje wazne jak jedzi i ile sprawia radosci.
Prawda gejku ?
rozmawialem dzisiaj ze znajomym, ktory ma Nissana Titana 5.6 V8 i ten dialog wlasnie zaczalem od takiego pytania. Niestety polska rzeczywistosc do tego zmusza, ale skoro chce sie naprawde kupic takie auto, to nie wazne jest ile pali, lecz co potrafi i czy sprawia duzo przyjemnosci.
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Jerry napisał(a):Jest jedna rzecz, dla której warto żyć ... EFCIA ... i nie zmienia się nic
A jednak sie zmienia...
- Od: 11 maja 2006, 09:00
- Auto: Nysa dizel
A jednak sie zmienia...
no a jednak tak
mX-MEN napisał(a):Może jakaś próbka umiejetności
NO narazie przygotowywuje sie do zmiany zawieszki zeby dupsko troszke do asfaltu docisnąć bo ciezko teraz utrzymac Camraka w równym zakrecie.Rada umiem już boczkiem przelecieć ale najwiecej trudności sprawia mi przechodzenie z jednego zakretu w drugi.Jak sa dwa ciasne to jakoś mi to idzie ale jak sa dwa dłuższe to adrenalina bierze góre.Szkoda tylko ze opony do driftu są w takich cenach ale i tak jakoś łatwo idzie mi ich darcie
Niedługo nakrecony bedzie mały filmik wtedy oblukacie sobie boczki.
wszyscy zadają to pytanie,aler czy to wazne??
W trasie pali 9-10 litrów,po mieście zamykam sie w 15 przy lataniu bokami nie wiem nie zwracam wtedy na to uwagi ale 25 spokojnie wychodzi.
ravo napisał(a):Prawda gejku ?
Spadaj lachociągu........
BratCukierka napisał(a): jak to jest z dostępnością części??
z cześciami nie ma problemu i sa tańsze niż do mazdy
Jerry napisał(a):z cześciami nie ma problemu i sa tańsze niż do mazdy wymieniałem teraz sprzegło na spieki które ma wytrzymać 620 km i kosztowalo mnie to 1800zł z wymianą myśle ze to nie sa duze pieniądze
no wiesz Jarku każdy ma to na co go stać, tylko nie odbierz tego źle
tak czy inaczej widziałem nie raz Twoją furkę i naprawde robi wrażenie, a filmik chętnie oblukam jak juz go nagrasz