Mazda 323C BH Z5 '98 sprzedana :(
Miał uszczelnić, sprawdzę przy odbiorze. Między innymi dlatego nie chciał rolować/wycinać rantów, bo by nie miał jak uszczelnić między jednym a drugim.
Bartg napisał(a):Poprzedni tak super polecany przez kumpla lakiernik po prostu wyszpachlował błotnik zamiast wstawić reperaturkę.
u mnie należało by się zabrać za nadkola, ale wszędzie słychać podobne historie i gdzie tu teraz oddać auto by było zrobione tak jak powinno... Może zrobię samemu z plasteliny 

- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
Mam wrażenie, że jak nie siedzisz komuś na głowie to tak jest, ja dzwoniłem do typa codziennie zapytać jak tam i że bardzo potrzebuje samochód na weekend.
Odzyskałem auto
Myślę, że zrobione naprawdę ładnie, kolor też dobrany dobrze co nie jest łatwe. W gratisie dostałem polerkę całego auta i woskowanie
Nie jest to poziom SNB ale zawsze coś za czekanie tyle czasu. Teraz pozostaje zakonserwować nadkole od środka i można jeździć.
Myślę, że zrobione naprawdę ładnie, kolor też dobrany dobrze co nie jest łatwe. W gratisie dostałem polerkę całego auta i woskowanie Foto bez flesza z komórki o 20 to wiesz
Jutro w normalnym świetle coś cyknę, ale kolor dobrali mam wrażenie najlepiej ze wszystkich dotychczasowych napraw 

Wspolczuje, moje nadkole było łatane szpachl a i kawałkami blachy i tez 1.5 roku wytrzymały.
Lakier rzeczywiście trochę odżył po polerce, po weekendzie wpadną letnie to go po swojemu wyglinkuję, cleaner + wosk i będzie lepiej
Lakier rzeczywiście trochę odżył po polerce, po weekendzie wpadną letnie to go po swojemu wyglinkuję, cleaner + wosk i będzie lepiej
to już chyba wiem gdzie się wybiorę ze swoją padlinką 
Bartg napisał(a):Kolega oddaje po majówce swoją M6 na zrobienie tego samego, także jak coś będą już 2 obrazy jak wygląda ich praca.
Na razie to chcę zrobić łatkę w środku by móc składać wnętrze auta. Poważniejsze zabiegi muszę odłożyć :/ jak możesz zapodaj mi adres gdzie robiłeś nadkola.

PeKa napisał(a):A kółka już nowe masz?
Kółka na razie zostają, kasa na kółka nowe poszła w blacharkę
Chmielu^^ napisał(a):Na razie to chcę zrobić łatkę w środku by móc składać wnętrze auta. Poważniejsze zabiegi muszę odłożyć :/ jak możesz zapodaj mi adres gdzie robiłeś nadkola.
https://www.google.pl/maps/@51.793382,1 ... Le-VfQ!2e0
Przyznam że ładnie zrobili, rancik zakonserwowany barankiem , mogli już po całości nadkola wewnątrz machnąć i miałbyś z głowy
Wiela Cię to kosztowało?
Wiela Cię to kosztowało?
-
Benzin im Blut

- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Bartg napisał(a):PeKa napisał(a):A kółka już nowe masz?Bartg napisał(a):Kółka na razie zostają, kasa na kółka nowe poszła w blacharkęA szkoda mi było kupować używanego koła i wydawać znowu 500zł na prostowanie i malowanie np.
No i cacy! Na obecnych mi się strasznie podoba