Mako napisał(a):to nie jest z5
A co to jest?
www.mazdaspeed.pl
Borys napisał(a):Wygląda jak Z5, jeździ jak Z5 ale nazywa się ZL bo mniej pije od starszego brata
Mako napisał(a): dorosli faceci a maja wypowiedzi jak licytacje przy kartach z samochodami w podstawowce:
-ja mam najwieksza moc
-nie bo ja
– moj klze przyspiesza w pierdzilion sekund do 100.............. ble ble ble ble
normlanie dzieci
Dawidoski napisał(a):Myślałem, że to Z5 bo jeździ jak Z5 i pod maską również 1.5, a Ty się przyczepiłeś że to nie Z5.Owszem miałeś rację, ale wyluzuj trochę
Dawidoski napisał(a):Nie wiem do kogo cierpisz.Uraziłem Cię czymś lub ktoś inny Cię uraził?
Myślałem, że to Z5 bo jeździ jak Z5 i pod maską również 1.5, a Ty się przyczepiłeś że to nie Z5.Owszem miałeś rację, ale wyluzuj trochę
Pyton162 napisał(a):faja posadz na 17 calowych kolach ktore maja 8 cali szerokość
Pyton162 napisał(a):spalanie 6l na 100 z włączona klima , prędkości rzedu od 100 do 150km/h średnio 130 km/h
Pyton162 napisał(a):mako next sezon dam troszke wyzszy profil bo ten co jest jest dobry na niemieckie drogi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość