Mazda MX-3 EC K8 '94 1.8V6 CAI –> Sprzedana
Dobra przebitkę mają na tych wszystkich "jdm" gadżetach nie tylko Mazdaspeed, przynajmniej dwukrotną. Jedyna wada to trzeba poczekać koło 2-3 tygodni.
Jak wpadnie troszkę $$ to sam parę takich czajnapałerdżejdiemów pościągam i wystawię za połowę tego, co na allegro 

Długo się nacieszyłem felgami, jakiś życzliwy skur*ysyn na dekielek i jedno ramię felgi nałożył mi jakiś czarny kleisty szit jakby klej do szyb tyle że nie wysycha tylko sie klei cały czas. K2 Felix + myjka ciśnieniowa i nie idzie zmyć tego szmelcu.... Ehh ci ludzie 
Może jak jechałeś to najechałeś na lepik czy cos
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Nie możliwe bo wieczorem wczoraj jak zaparkowałem auto tego nie było bo jeszcze akurat to konkretne koło oglądałem czy dekielek nie wypadł bo jeden zaczep jest ułamany a popołudniu dziś jak zszedłem żeby jechać do dziewczyny już było koło urąbane
Aktualizując temat – kilka fotek z dzisiaj, póki co jeszcze nie ogarniam dobrze mojego nowego aparatu ale się uczę, może kiedyś coś z tego będzie (bardzo bym chciał) 

Ze zmianą koloru chodzi ci o felgi oczywiście?
KL raczej nigdy, bo w planach jest inne auto tylko jakoś nie mogę na nie uzbierać, a wstawienie KLa pod maskę raczej mi w zbieraniu pieniędzy nie pomoże
Zabawy z HDRami

KL raczej nigdy, bo w planach jest inne auto tylko jakoś nie mogę na nie uzbierać, a wstawienie KLa pod maskę raczej mi w zbieraniu pieniędzy nie pomoże
Zabawy z HDRami

Jakby ktoś chciał kupić na stalówkach z oponami zimowymi (alusów nie oddam) to rozważę poważne propozycje. Z tyłu jest prawy błotnik do roboty + jest lekko pęknięty zderzak i lampa, lampę USDM do kompletu dobrą mam i dorzucam 2szt lamp EU oraz zderzak w stanie BDB w kolorze też mam na strychu i też go dokładam także sam błotnik do roboty. Jakby ktoś był zainteresowany – PW