Mazda 323C BA BP 1995r 1.8 16v 114KM
Jak widzę takie zdrowe, pieszczone Cetki to aż miło się robi. A druga sprawa, jak takie śliczne autko mogło być tak paskudnie potraktowane i zastąpione ohydną wersją P
? Czy było zbyt odważne na tamte lata? Czy ludzie byli jacyś otępiali, że wybierali szmelcwageny golfy i łople astry??? 
- Od: 2 cze 2009, 19:59
- Auto: Honda Civic EU9 1.7ctdi
Moja ex: 323C (BA)
Yyy chodziło mi oczywiście o tylną klape
Sorki za przejęzyczenie 
- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r
fajne foty, felga daje rade.
sugestie z kosmetyki
– boczne kierunki "smoke"
– lotka
– szybki ciemniej
– koncowa firmowa, albo caly koncowy sport
– wywalic znaczek mazdy z grilla, zostawic samo mazdaspeed
sugestie z kosmetyki
– boczne kierunki "smoke"
– lotka
– szybki ciemniej
– koncowa firmowa, albo caly koncowy sport
– wywalic znaczek mazdy z grilla, zostawic samo mazdaspeed
Hope for the best, prepare for the worst
Moja 323C
Moja 323C
- Od: 16 maja 2007, 15:02
- Auto: Mazda MX-3 white V6
Dziękuje za wszystkie sugestie są jak najbardziej słuszne
właśnie się zastanawiałem czy cleary czy smoke i teraz jestem bardziej do tych 2 przekonany ( a ma ktoś na forum boczne kierunki smoke na jakimś ciemnym samochodzie? )
co do lakieru na pewno lusterka pójdą w kolor i chlapacze chce jeszcze zamontować tylne i też w kolor co o tym myślicie?
końcóweczka na razie zostanie taka jak jest nie jest zła a planuje z wydechem coś pomodzić
co do lotki to jak najbardziej ale tylko taki i żaden inny

właśnie się zastanawiałem czy cleary czy smoke i teraz jestem bardziej do tych 2 przekonany ( a ma ktoś na forum boczne kierunki smoke na jakimś ciemnym samochodzie? )
co do lakieru na pewno lusterka pójdą w kolor i chlapacze chce jeszcze zamontować tylne i też w kolor co o tym myślicie?
końcóweczka na razie zostanie taka jak jest nie jest zła a planuje z wydechem coś pomodzić
co do lotki to jak najbardziej ale tylko taki i żaden inny

- Od: 5 gru 2010, 09:08
- Auto: I*I Mazda 323c 1.8 16v 114KM 95r.+
lucasskywalker napisał(a):Jak widzę takie zdrowe, pieszczone Cetki to aż miło się robi. A druga sprawa, jak takie śliczne autko mogło być tak paskudnie potraktowane i zastąpione ohydną wersją P? Czy było zbyt odważne na tamte lata? Czy ludzie byli jacyś otępiali, że wybierali szmelcwageny golfy i łople astry???
C sprzedawała się podobno fatalnie, co zresztą widać po ich ilości na naszych drogach
No co ty, cetek przybywa, BA jest zatrzęsienie, BG podobnie. Ale nie każdy traktuje mazdy wyjątkowo jak niektórzy użytkownicy forum...
niektórzy jeżdżą, bo jeżdżą 
-
Ania_TM
Witam po krótkiej przerwie
Jako że lato tuż tuż postanowiłem nie co upiększyć pupkę w maździ
i zarazem zamontować jeden z czterech szczegółów które w przyszłości chciał bym nabyć
Dziś foto z garażu jutro postaram sie wrzucić z pleneru

W międzyczasie uaktywniłem kontrolkę otwartych drzwi

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dziś foto z garażu jutro postaram sie wrzucić z pleneru

W międzyczasie uaktywniłem kontrolkę otwartych drzwi

Fajne bajery
małe ale cieszą. Powodzenia w dalszym modzeniu !
Widzewianka_TM napisał(a):czekam na foto z pleneru, w garażu jakoś dziwnie
Wedle życzeń

dzięki właśnie polowałem tylko na taką lotkę jeszcze tylko tylna dokładka, lepszy wydech i będzie się ładnie komponowałoandrzej-w napisał(a):lotka najlepsza z mozliwych, wypas![]()

andrzej-w napisał(a):z kontrolka otw drzwi duzo rzezbienia?
To zależy jak chcesz to zrobić ja się po prostu dwoma kabelkami popiołem do żarówki a drugi koniec do czujnika w drzwiach wydawało mi się to najprostsze i najszybsze rozwiązanie

witam mam pytanie co do tłumika jestem na etapie wymiany i zastanawiam się nad taką dwururką po obu stronach. tzn po jednej rurce na stronę (co o tym sądzicie?) i do was pytanie co polecacie czy ktoś już ma sprawdzony jakiś taki do cetki co by dobrze pasował. może jakiś inny tłumik polecacie 

Spoiler rewelacja, jedyny pasujący jak dla mnie obok tego co mam
Wydech dwururka jak najbardziej, dwie okrągłe po ok 10cm na stronę
Ja polecam
http://allegro.pl/tlumik-proex-civic-cr ... 43015.html , mam od 2 lat, dźwięk rewelacja, cichutki w trasie. Ewentualnie RM Motors 

tak jak pisze Bartq, ja też sie przymierzam do tego Proexa tylko kaske zbieram 
Ja mam tłumik z firmy RM motors i nie narzekam przy wysokich obrotach fajnie go słychać a w trasie delikatnie mruczy
Więc jak co to chwale go na duży + 
- Od: 27 wrz 2010, 16:21
- Auto: Mazda 6 rok 2003
Jak już jesteście przy wydechach, to czy ktoś z Szanownych Cetkowiczów wywalał kata i wstawiał strumienicę? Czy nie uwali to sondy lambda czy spokojnie można wymieniać?
- Od: 2 cze 2009, 19:59
- Auto: Honda Civic EU9 1.7ctdi
Moja ex: 323C (BA)
Bartg napisał(a):Spoiler rewelacja, jedyny pasujący jak dla mnie obok tego co mamWydech dwururka jak najbardziej, dwie okrągłe po ok 10cm na stronę
Ja polecam
http://allegro.pl/tlumik-proex-civic-cr ... 43015.html , mam od 2 lat, dźwięk rewelacja, cichutki w trasie. Ewentualnie RM Motors
ja też chcę taki do siebie,ale z inną końcówką
-
Ania_TM
Gadałem z tym gościem co to robi i mówi że bez problemu można założyć inną końcówkę.