Mazda 323C BH Z5 '98 sprzedana :(
Nie sądze, że się sprzedadzą, a nie oddam za 500zł – tyle mnie prawie kosztowało prostowanie i ogarnięcie rantów, a nadal dostaje pytania czy za 900 to komplet dobrych opon dostaną.

Ludzie sa chyba nie powazni

- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
No bo pewnie w ogłoszeniu jest na foto felga z oponą a nie sama felga i stąd pytania
Niestety ale możesz pisać co chcesz, a jak zobaczą na foto oponę to i tak będą o nią pytać, bo skoro jest – to masz, a skoro masz – to dasz
Niestety ale możesz pisać co chcesz, a jak zobaczą na foto oponę to i tak będą o nią pytać, bo skoro jest – to masz, a skoro masz – to dasz

Te Riale w tym malowaniu dobry kocur
ale fakt z felgami jest cięzko teraz
ludzie dobre opony proste z oponami na których jeszcze troche pojeżdzą chcą kupic za mniej nic po cenie złomu
rozumiem, że każdy chce kupic jaknajtaniej, ale sa jakieś granice 

- Od: 7 paź 2012, 17:44
- Auto: BMW E46
Jak chcesz skręcane, to może coś takiego? Tylko oczywista oczywistość trzeba by znaleźć w odpowiednim rozmiarze i rozstawie
http://allegro.pl/show_item.php?item=5037592472
Myślę, że gdyby im nadać jakiś fajny kolor to mogłyby ciekawie wyglądać

Myślę, że gdyby im nadać jakiś fajny kolor to mogłyby ciekawie wyglądać
Żeby nie było, że się nic nie dzieje auto jest u blacharza na wstawienie reperaturek z tyłu, potem montaż maglownicy po regeneracji, tłumika środkowego, potem koretka lakieru i szersze dystanse
Poprzedni tak super polecany przez kumpla lakiernik po prostu wyszpachlował błotnik zamiast wstawić reperaturkę, odwiedze go chętnie z fotkami.
może to pomoże na zdjęcia 

Swoją drogą bardzo Cie kumpel musi lubić
Swoją drogą bardzo Cie kumpel musi lubić

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
Zdjęcia robione lewarkiem
Są jak najbardziej.
No niestety jak widać dobry fachowiec w tym kraju to rzadkość i nawet polecenia znajomych, którzy sami robili auto na nic się zdają.
No niestety jak widać dobry fachowiec w tym kraju to rzadkość i nawet polecenia znajomych, którzy sami robili auto na nic się zdają.
Auto nadal stoi – straty wyrządzone przez rudą były nieco większe niż przypuszczałem, trzeba było wspawać też wewnętrzne nadkola, do tego zdarzyło się to co zawsze się zdarzało do tej pory przy moim kolorze – źle dobrany lakier i lakierują jeszcze raz
Jedyne co dobre to że sam lakiernik to zauważył i nie próbował oddać w auta z błotnikami w kolorze na oko byle niebieski.

Swoją drogą coś o blasze wiem...a szczególnie w Mazdach.
I wychodzę z założenia że jeżeli nie zrobię sam, nie będę miał dobrze, ale też nie każdy ma miejsce, czas i sprzęt do tego typu napraw.
Gdyby nie szpachla to Polscy "fachowcy" by z głodu pozdychali
Co do wewnętrznych nadkoli to norma... a powiedz mi czy uszczelnili nadkola, aby między poszyciem zewnętrznym a wewnętrznym nie zbierała się woda?
Życzę pozytywnego zakończenia naprawy
I wychodzę z założenia że jeżeli nie zrobię sam, nie będę miał dobrze, ale też nie każdy ma miejsce, czas i sprzęt do tego typu napraw.
Gdyby nie szpachla to Polscy "fachowcy" by z głodu pozdychali

Co do wewnętrznych nadkoli to norma... a powiedz mi czy uszczelnili nadkola, aby między poszyciem zewnętrznym a wewnętrznym nie zbierała się woda?
Życzę pozytywnego zakończenia naprawy

-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99