Mazda 323F GT BA KL/KL-ZE '95
Mazda ma parcie na szkło 
a obok stała jeszcze 6 MPS Jacka Sienkiewicza 
miałem dziś małą stłuczkę... wyjeżdżałem z parkingu supermarketu, a kołeś przede mną w Golfie nagle wrzucił wsteka i do tyłu – efekt – ułamany JDM kierunek przedni
on pęknięty zderzak.
Spisaliśmy oświadczenie, ciekawe czy w ASO da radę wycenić kierunki pomarańczowe z Japonii. Jak nie to zgłoszę zderzak do malowania, bo mam prawie niewidoczny odprysk
dla zasady...
Chciało się zaoszczędzić i się samochodu nie przerejestrowało, to po zniżkach teraz poleci.

Spisaliśmy oświadczenie, ciekawe czy w ASO da radę wycenić kierunki pomarańczowe z Japonii. Jak nie to zgłoszę zderzak do malowania, bo mam prawie niewidoczny odprysk
dla zasady...
Chciało się zaoszczędzić i się samochodu nie przerejestrowało, to po zniżkach teraz poleci.

No w sumie szkoda.
Ale bardziej ucierpiał Golf – tym mozesz sie pocieszyć , dobrze że tylko tak sie skonczylo.
Ale jego wina , tak ? Przyznał sie ?
Ale bardziej ucierpiał Golf – tym mozesz sie pocieszyć , dobrze że tylko tak sie skonczylo.
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Lukazie napisał(a):No w sumie szkoda.
No cofał, więc raczej nie moja – ja stałem
pinky napisał(a):O amberac z ASO możesz zapomnieć, niestety tylko to co z VIN albo na co masz fakture
czyli zostaje zderzak do malowania – dobrze, bo ojciec w zeszłym tygodniu zarysował mi przednią dokładkę MS
Dziś sprawdziłem to co wielu uważało za niemożliwe – przednie heble od M6 GG pasują równiez do BA 
Zamówiony komplet zacisków przednich po piaskowaniu i malowaniu + nowe tarcze i klocki
z innych rzeczy to małe zmiany w sprzęcie caraudio z USA, oraz będę rzeźbić słupki pod tweetery
Zamówiony komplet zacisków przednich po piaskowaniu i malowaniu + nowe tarcze i klocki
z innych rzeczy to małe zmiany w sprzęcie caraudio z USA, oraz będę rzeźbić słupki pod tweetery
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
za jakieś 2 tygodnie pierwsze testy jak wszystko do mnie dotrze 
Gib napisał(a):Akurat na pierwszy śnieg.
obecne tarcze już się kończą, a cały SWAP z nowymi tarczami od M6 wyniesie tyle, co :zwykłe: tarcze EBC
Adaś napisał(a):Dziś sprawdziłem to co wielu uważało za niemożliwe – przednie heble od M6 GG pasują równiez do BA
Dlaczego niemożliwe,SebcioV6 (chyba dobrze nicka zapamietałem) ma w BA juz od dawna jak i również klze pod maską.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):Adaś napisał(a):Dziś sprawdziłem to co wielu uważało za niemożliwe – przednie heble od M6 GG pasują równiez do BA
Dlaczego niemożliwe,SebcioV6 (chyba dobrze nicka zapamietałem) ma w BA juz od dawna jak i również klze pod maską.
nie mogę znaleźć nicka, a mam pytanie odnośnie przewodów hamulcowych, Beny przypomnij sobie
EDIT. już znalazłem
hopek napisał(a):Jest sens pakowac heble kilka mm wieksze od seriiA średnica tłoczka ile jest większa
nie chodzi tylko o wielkość, ale dostępność i cenę zamienników
Adaś dobrze gada, sportowe lub tarcze i klocki do KF-a w 323F są rzadko dostępne w przyzwoitych cenach, lub po prostu ich nie ma...
a do 6 jest cała masa.... O to chodzi
a do 6 jest cała masa.... O to chodzi
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06