Mazda 323C BH Z5 '98 sprzedana :(
ale wsadziłeś je na miejsce normalnie mijania ? czy na długie też ;d? całkiem całkiem widze świecą.. muszę sobie właśnie też wymienić bo z tymi to ciężko po ciemku się śmiga
- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r
ja chyba sobie wezme te:
http://allegro.pl/philips-crystal-visio ... 05570.html
w komplecie są jeszcze postojówki gratis ;D

szalik napisał(a):ja chyba sobie wezme te:http://allegro.pl/philips-crystal-visio ... 05570.html
Ta, te będą lepsze. Nawet mają RX'a na pudełku

Xenon to zło

- Od: 6 cze 2009, 11:05
- Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE
no dobra chyba mnie też przekonaliście
a jak z żywotnością takich żarówek ? bo jak juz kupuje za taką cene to chce wiedzieć czy mi sie nie spali po 2tyg np. 
Bartg napisał(a):W 2 tygodnie to raczej nie, dłużej jak pół roku jak pochodzi będzie dobrze
też chce takie, ciekawe czy do mnie też są
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Bartg napisał(a):W 2 tygodnie to raczej nie, dłużej jak pół roku jak pochodzi będzie dobrze
też chce takie, ciekawe czy do mnie też są
Jak do Boogy'ego H4 są to

ja dzisiaj spróbowałem
wygląda mega [tiiit].. polecam jeszcze wymienić postojówki z tej samej serii.. wygląda miodzio !
a no postojówki są z Blue nie z Diamon.. ale i tak fajny efekt 
ja kupiłem tanie podróbki jakieś 8 miesięcy temu i śmigają do dziś całkiem nieźle ( jutro wrzucę fotkę) a kolega kupił właśnie te philipsy i spaliły mu się po miesiącu
chyba miał pecha. wszystko spoko ale te reflektory w Cetkach a przynajmniej mojej mnie przerażają i kurcze 2 miesiące szukam jakiś nówek sztuk lub zamienników ale nigdzie nie ma, jeden potężny sklep w Katowicach twierdzi że ma jakieś zamiennika ale nie wiem czy to nie jakaś ściema po świętach się tam wybiorę i sprawdzę na własne oczy 

- Od: 5 gru 2010, 09:08
- Auto: I*I Mazda 323c 1.8 16v 114KM 95r.+
budyn-87 napisał(a): wszystko spoko ale te reflektory w Cetkach a przynajmniej mojej mnie przerażają i kurcze 2 miesiące szukam jakiś nówek sztuk lub zamienników ale nigdzie nie ma, jeden potężny sklep w Katowicach twierdzi że ma jakieś zamiennika ale nie wiem czy to nie jakaś ściema po świętach się tam wybiorę i sprawdzę na własne oczy
Zamienników reflektorów do Cetek nie ma, zostają tylko Ori, niestety. Nowy koszt rzędu około 100 PLN, więc radzę szukać dobrych używek, o które też jest ciężko.
Ostatnio edytowano 21 gru 2010, 11:59 przez THOR, łącznie edytowano 1 raz