Mazda MX-3 EC K8 '94 1.8V6 CAI –> Sprzedana
Dobrze lezy w MXie
Pasuje ten wzor 
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
na tej fotce jest tylko nalozona czarna obramowka i podbity lekko kolor do takiego jak jest w rzeczywistosci bo na foto wszystko bylo wyplowiale a po lekkim podbiciu kolorow wyglada jak naprawde 
Na felgach wylądował dzisiaj Plastilak – 4 warstwy czarnego matu i na to 2 warstwy Metalizera Gold Bronze. Do tego zaciski pomalowane czerwonym lakierem Cynkal (odpowiednik Hammerite, tylko za puszkę cynkala dałem 32zł a taka sama pucha hammerite była za 75)
Plastilak zarabista sprawa, jakos ktos ma gdzie i checi to naprawde mozna sobie fajnie zrobic felunek.
Bezbarwny jeszcze troche wyciagnie kolor
Tylko kup jakis taki w miare dobry 
Bezbarwny jeszcze troche wyciagnie kolor

- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Ale kto mówi o bezbarwnym, zostaje jak jest
mi się podoba taki satynowy kolorek bo ani tomatowe ani połysk i jest fajne 
Ale momentalnie Ci sie zasyfia... I dlugo nie trzeba bedzie na to czekac bo to jakby nie patrzec , nie jest lakier
Lepiej prysnij bezbarwnym , zebys pozniej nie wkurzal sie ,ze zejsc brud nie chce,szczegolnie z klockow.
Wlasnie dlatego o tym pisze, kolega tak zrobil w Leonie na 17" przyjechal w czw-pt i mowi jak to mozeliwe ,ze mi sie nie brudza i nie zachodza brudem a jego juz czarne praktycznie. Probowalem nawet Dimmer zmyc i myjka , nic nie ruszylo, tylko zedrzec i od nowa.
Luki naprawde szkoda hajsu i twojej roboty. Prysnij ,zebys pozniej nie zalowal
Metalizer nic nie daje, to jest tez guma ciagle tylko daje fajny efekt. Ja u siebie dam chyba perłowy metalizer
Luki naprawde szkoda hajsu i twojej roboty. Prysnij ,zebys pozniej nie zalowal
Metalizer nic nie daje, to jest tez guma ciagle tylko daje fajny efekt. Ja u siebie dam chyba perłowy metalizer
Zabrudzi się to odkleję i prysnę od nowa wtedy z bezbarwnym, tak jak już mówiłem – ZOSTAJE JAK JEST i mnie nie przekonacie tak samo jak z glebą w efce, nie ma opcji i koniec tematu.
Nope. Znak zodiaku jak coś chcę to tak będzie
Dotykałem felgi w czarym macie + widziałem strukturę tego a później przy tym metalizerze i nie widzę najmniejszego powodu czemu miałoby się brudzić tak żeby się nie miało domyć. A jak się ubrudzi na amen to odkleję i nałożę plastilaka jeszcze raz i już, mi się podoba tak jak jest i nie chcę połysku i koniec tematu.
Dorzucam jeszcze fotkę z bliska na felgę (rant w jakimś piasku bo przejechałem przez błoto a potem kałużę)

Dotykałem felgi w czarym macie + widziałem strukturę tego a później przy tym metalizerze i nie widzę najmniejszego powodu czemu miałoby się brudzić tak żeby się nie miało domyć. A jak się ubrudzi na amen to odkleję i nałożę plastilaka jeszcze raz i już, mi się podoba tak jak jest i nie chcę połysku i koniec tematu.
Dorzucam jeszcze fotkę z bliska na felgę (rant w jakimś piasku bo przejechałem przez błoto a potem kałużę)

No bezbarwny zmieniłby wygląd, tyle że jak dla mnie na minus bo w takim półmacie mi się podoba, w połysku nie wyglądałoby to już tak jak obecnie
Powierzchnia jest śliska jak dmuchany balon (w ogóle po odklejeniu nadmiaru gumy z opon to co odkleiłem jest jak gumowy balon) więc nie sądzę żeby miały być jakieś trudności w myciu, czarny mat za to taki śliski nie był
Dojdą jeszcze kapselki z logo MS czerwone takie

Czemu czerwone bo akurat takie znalazłem na ebayu prawie za darmo, myślę że do zacisków będą pasowały a jak nie to jeszcze mam czarnego plastilaka troche
No i czekam na pierścienie centrujące bo się okazało że mam w feldze z 70.1 na 67 pierścienie a ja sie tu głowie czemu sie całe auto trzęsie powyżej 80km/h
jakos jutro albo po jutrze powinny dojść a póki co nie jeżdżę 

Czemu czerwone bo akurat takie znalazłem na ebayu prawie za darmo, myślę że do zacisków będą pasowały a jak nie to jeszcze mam czarnego plastilaka troche

No i czekam na pierścienie centrujące bo się okazało że mam w feldze z 70.1 na 67 pierścienie a ja sie tu głowie czemu sie całe auto trzęsie powyżej 80km/h

Po ile? Czarne na allegro były po 50zł ostatnio ale nie zdążyłem
o sa znowu.
Zmotywowales mnie, wzialem z ali express 5,27€ przesylka gratis
Zmotywowales mnie, wzialem z ali express 5,27€ przesylka gratis
No mi wyszło za 13zł komplet z ebaya z wysyłką gratis
Myślę że do zacisków może będą pasować, a jak nie to sie zmieni kolor