AKTUALIZACJA PIERWSZEJ STRONY nowe foty, zapraszam:)
Mazda 323C BA B3 '95
Arafal, pierwsze slysze ze wychodzily pomaranczowe pozycyjne:) Felgi wysłałeś mi ciekawe ale mam ograniczony budżet i chce tanio i dobrze 

- Od: 29 lis 2012, 19:57
- Auto: Mazda 323c BA / 1,3 / 1995
Honda Civic EJ9/ 1.4 / 1998
No nie wychodzily fabrycznie(chyba) ale jak zamowilem u swojego mechanika to takie mu przywiezli.
aha:) no w dzisiejszych czasach zadna nowosc ze ciezko z kasa.
aha:) no w dzisiejszych czasach zadna nowosc ze ciezko z kasa.
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Widzę że dziś madzie podpicowałeś
plus dla Ciebie
Co do stożka to trochę sceptycznie podejdę ale to twoje auto. A co z wydechem?? nie bedzie mugena
Co do felg bierz jakieś 15stki
Z niskim kapciem i będziesz zadowolony.

Co do felg bierz jakieś 15stki
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

caroleck napisał(a):Widzę że dziś madzie podpicowałeśplus dla Ciebie
Co do stożka to trochę sceptycznie podejdę ale to twoje auto. A co z wydechem?? nie bedzie mugena
![]()
![]()
Co do felg bierz jakieś 15stkiZ niskim kapciem i będziesz zadowolony.
Stożek stestowany, te same trasy na ori filtrze i na stożku – żadnej różnicy, moze nawet spalanie mniejsze minimalnie na stozku:) No i głośniej
Poki co cala kasa idzie na laczki. Potem wydech i "super spojler"

arafal21 napisał(a):Oczywsta sprawa Ze pierwszy wzor, to nie german style zeby bbs zakladac
Bartg napisał(a):Jak BBSy zakladac to tylko niski profil i dobra gleba, inaczej nie wyglądają
W sumie macie racje

Nawet opona na niej w miarę, o ile nie stara i zdarta ;]
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
wilusjdm napisał(a):Pierwsza opcja w połączeniu z czarnym matem
Cetka ma to do siebie że nawet duże koła giną w nadkolach(może przez potężny tylny błotnik) czarny kolor na feldze dodatkowo optycznie ją zmniejszy ,tymbardziej w tak ciemnym aucie.czarne koła dobrze wyglądają w czerwonych autach,ale tu sie to nie sprawdzi moim zdaniem.aż sie prosi o białe fele w tym wzorze

Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Hehe, zastanawiałem się nad tym
Narazie będzie kolor naturalny felgi + moze długie śruby pod kolor zaciskow i bebnow:) Aczkolwiek wciąż sie waham nad tymi felami no ale nie pali sie 
A co sądzicie o 17? Jest sens pakować w cetke z silnikiem 1.3?:) Wyglądają ładnie... Drogie ultra też jakos nie są w porównianiu do 15. Ale pewnie komfort jazdy... Jeszcze na niskoprofilówce..
Dopisano 22 mar 2013, 23:34:
[quote="dziadowy"]Hehe, zastanawiałem się nad tym
Narazie będzie kolor naturalny felgi + moze długie śruby pod kolor zaciskow i bebnow:) Aczkolwiek wciąż sie waham nad tymi felami no ale nie pali sie 
Moze cos takiego? I sruby w kolor
Dżej di em pełną gębą
Ale podobają mi sie. Z charakterem takie 

Takie info o nich – bedą pasować?
W poniedzialek zamawiam. Ten otwor centrujący wydaje się miec sporą średnicę. Nie wiem czy to jakieś znaczenie ma. Prosze o info 

A co sądzicie o 17? Jest sens pakować w cetke z silnikiem 1.3?:) Wyglądają ładnie... Drogie ultra też jakos nie są w porównianiu do 15. Ale pewnie komfort jazdy... Jeszcze na niskoprofilówce..
Dopisano 22 mar 2013, 23:34:
[quote="dziadowy"]Hehe, zastanawiałem się nad tym
Moze cos takiego? I sruby w kolor
Takie info o nich – bedą pasować?

Kosei dobra opcja
Otwor jaki by nie był założy się pierścień, Mazdy i tak mają 54.1 otwór, także jeden z najmniejszych
17 do 1.3 raczej nie polecam, chyba że ultralekkie i na oponie 195/40/17, ale wtedy to już koszta, normalna 17 jest ciężka, do tego opony też tanie nie są.
zgadzam się z poprzednikiem. 17 do 1.3 silniczka ma się ni jak. Spalanie od razu wzrośnie. A jeszcze komfort spadnie. Zakładaj 15stki

Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174