Mazda 323F BA Z5 '97 white
macius taka moja sugestia – zrób jeszcze na granatowo napisy na pokrywie zaworów, sądzę że by bardzo fajnie wyglądało, a jak nie to je spoleruj bo jak napisy są w tym samym kolorze co pokrywa to wygląda trochę mało profesjonalnie, a że całe auto jest prof. to szkoda taki mały detal zostawiać
Nareszcie się doczekałem zdjęcia serca. Jak zwykle profesjonalnie.
Mi osobiście nie przypada do gustu kolorowanka pod maską, ale sam fakt dbania i doprowadzenia do ładu już tak!
Mi osobiście nie przypada do gustu kolorowanka pod maską, ale sam fakt dbania i doprowadzenia do ładu już tak!

Jakiś tam podpis Leszka :P
Biała mazda+złote felgi...
Bosko wygląda takie połączenie, brawo
Silnik kwestia gustu- komponuje się z felgami, chociaż chyba bym wybrał inny kolor
Ale sam pomysł ciekawy.
Bosko wygląda takie połączenie, brawo
Silnik kwestia gustu- komponuje się z felgami, chociaż chyba bym wybrał inny kolor
Ale sam pomysł ciekawy.
Mnie się mega podoba, pamiętam to auto w pierwszej odsłonie, długa droga przebyta w poszukiwaniu właściwego stylu ale jak widac wysiłek się opłacił, zresztą co tu dużo gadac robisz auto w moim guście, nawet fela taka jak kiedyś miałem
Granat pasuje nie tylko do nakrętek ale głównie nawiązuje do wnętrza, pomyśl jeszcze o zaciskach hamulcowych w tym samym kolorze będzie jeszcze więcej nawiązań do koloru komory a i z nakrętkani będzie się lepiej komponowac
Mam nadzieję że uda nam się strzelic jakąś wspólną sesję np. na Fashion Cars Vysoke Myto
Ps. Fele to Rota czy podróbka Advana z allegro?

Ps. Fele to Rota czy podróbka Advana z allegro?
Tematy o moich autkach
323 s ba http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=67569
323 s ba http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=67569
macius323fba napisał(a):mały podglad efektu finalnego
jestem w szoku jakie to auto robi na mnie wrażenie

WWW.GTNEMESIS.PL
- Od: 5 lut 2010, 20:49
- Auto: mazda323f ba
Nie no, szacun. Autko wywarło na mnie wielkie wrażenie, nic już bym w tuningu optycznym nie zmieniał (może poza kolorem karoserii xD).
Na ich tle nawet maluch się lepiej prezentuje ;]
wilusjdm napisał(a):Powiem to jeszcze raz najpiękniejsza 323 BA jaką kiedykolwiek widziałem ! Wolałbym ją od tych dwóch pań razem wziętych
Na ich tle nawet maluch się lepiej prezentuje ;]
- Od: 28 kwi 2011, 19:51
etraz jest wypas 
ale odemnie jedna sugestia. Wywal znaczek z przodu i bedzie miód
ale odemnie jedna sugestia. Wywal znaczek z przodu i bedzie miód
znaczek zostaje, bo zbyt duzo osob pyta co to za auto 

WWW.GTNEMESIS.PL
z myszkowa 

WWW.GTNEMESIS.PL