Mazda 323F GT BA KL/KL-ZE '95
No i mniód malyna  A co śmieszniejsze – tyłu mogłeś w ogóle nie ruszać, skok jest minimalny.
 A co śmieszniejsze – tyłu mogłeś w ogóle nie ruszać, skok jest minimalny.

- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
Globy napisał(a):Siedzi wzorowo!Z tymi pomarańczowymi kierunkami jest kozacka... A teraz jedź z Nią na myjnię
na półce leżą pomarańczowe boczne jeszcze – auto jest czyste, na niektórych zdjęciach wydaje sie brudne, bo w irfanview rozjaśniłem, żeby było widać oponę i wnękę – były za ciemne
PS. mierzyłem dziś rozstaw mocowań zwrotnicy M6 i porównywałem do BA – jest to samo, więc na 90% jest możliwy SWAP hebli z M6 – różnica w średnicy jest minimalna, ale ile części zamiennych dostępnych
Co jest wszystkie V6 w tym sezonie na glebę idą   

Jak na MegaZlot przyjade to mnie beda wytykać ze Z5 podjechało Fajnie siadła
 Fajnie siadła
A co może do BA V6 nie ma

Jak na MegaZlot przyjade to mnie beda wytykać ze Z5 podjechało
 Fajnie siadła
 Fajnie siadłaAdaś napisał(a): różnica w średnicy jest minimalna, ale ile części zamiennych dostępnychtłoczki, zestawy naprawcze, tarcze, klocki – do wyboru do koloru
A co może do BA V6 nie ma
- 

Przemek...

- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
 Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
 Mazda 323f 2.0 V6 GT
Zyg napisał(a):Adaś jest tak,jak być powinno. Super zeszłato co, teraz 17''?
zobaczymy, może po wakacjach
Na chwilę obecną szukam wzmacniacza na przedni system, gdyż obecny Focal Solid-2 jest za słaby do napędzenia mojego systemu przedniego należycie. O ile w niższych seriach świetnie sobie poradzi, to dla K2 Power jest za słaby
Riki napisał(a):P.S
Audio gra jak należy – bajka.
Jeszcze nie jest bajka
No usiadła wzorowo  Adaś zakładaj boczne pomarańcze bo te wyglądają ohydnie
 Adaś zakładaj boczne pomarańcze bo te wyglądają ohydnie  (znaczy się nie pasują
 (znaczy się nie pasują  )
)

Na chwilę obecną szukam wzmacniacza na przedni system
Może chcesz Rockforda T600-4
Lukas007 napisał(a):Na chwilę obecną szukam wzmacniacza na przedni system
Może chcesz Rockforda T600-4... ma bardzo dużo mocy, no i masz 4 kanały, więc można robić już system aktywnie ...
nie nie nie, żadnych RFów
Lukas007 napisał(a):Spodziewałem się tego i w pełni rozumiem ...... w takim razie czekam z niecierpliwością co zasili K2'ki ...
nie wiem czy tak szybko to będzie, bo trochę zrujnowałem się finansowo zmiana zawiasu, a w czerwcu wyjazd do Chorwacji
Tymczasem dziś ponownie zagościł Orange na przednich błotnikach (Marcinku tak wiem, jest brudna

Zastanawiam się cały czas, czy zrywać folię z tylnych kierunkowskazów, tak ładnie wygląda blenda cała w czerwieni
przy okazji sprzedam swoje kierunkowskazy boczne białe dymione:
viewtopic.php?f=5&t=98280
no ładnie ładnie JDM się rozrasta załóż jeszcze progi w kolor i będzie cacy

Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się 
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
		Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
- 

Cierpliwy

- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
 Mazda 323F BA KL 94'
Progi? Jeśli chodzi o listwy boczne to zostają, niestety ale polskie realia sa takie, że warto to mieć na drzwiach – szkoda lakieru 
jeśli chodzi o pakiet Mazdaspeed, to muszę się umówić z lakiernikiem jakoś niedługo
A i bym zapomniał – po zmianie zawiechy ustał efekt podskakujących przednich kół przy dynamicznym ruszaniu

jeśli chodzi o pakiet Mazdaspeed, to muszę się umówić z lakiernikiem jakoś niedługo
A i bym zapomniał – po zmianie zawiechy ustał efekt podskakujących przednich kół przy dynamicznym ruszaniu
Adaś zrób halogeny na żółto i będę kochał Twój samochód  (ofkoz jak już założysz mazdaspeed
 (ofkoz jak już założysz mazdaspeed  )
)

Halogeny bendom z wersji poliftowej