.
Powoli nadciaga wiosna i czas na rozpoczecie modzenia.Na poczatek maly ale dosc istotny elemencik zastapiony czyms troche wiekszym

-
waldii
walbro?
od Pita?
cale szczescie nie walbro.Cos co nie wyje jak syrena strazacka i nie psuje sie co pol roku jak 255

-
waldii
waldii napisał(a):cale szczescie nie walbro.Cos co nie wyje jak syrena strazacka i nie psuje sie co pol roku jak 255![]()
Jakbyś nie jeździł ciągle na rezerwie i nie tankował po 10zł to pompa byłaby pewnie sprawna

W 3 autach (używanych codziennie) trenowałem z Walbro i nie miałem z nimi problemów
za 10ziko to ja po wyplacie tankuje
fakt,ze jak sie ma lpg to pompka dostaje po
a walbro to jak sie trafi wiec dziekuja.Ta dorwalem za piffko i pochodzi z S14 takze bedzie smigac i styknie bez problemu

a walbro to jak sie trafi wiec dziekuja.Ta dorwalem za piffko i pochodzi z S14 takze bedzie smigac i styknie bez problemu
-
waldii
250 l/h?
powiedz co tam knujesz mistrzu?![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
powiedz co tam knujesz mistrzu?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
waldii napisał(a):Moze zwyklego KLa wpakuje
słuszna decyzja

pozdro Ł.
Ja kupiłem Walbro używane, sam jeżdżę na niej juz 3 lata i nic się nie dzieje. Raz nawet paliwo mi się skończyło
i nic sie nie stało. A czytałem w internecie legendy, że w takim przypadku Walbro zaciera sie w ciągu ułamka sekundy 

- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
misiak89-89 napisał(a):waldii napisał(a):Moze zwyklego KLa wpakuje
i tak podejrzewam, że dłubnołeś KF'a, bo ślicznie się wkręca:>
pozdro Ł.
dzieki.A cos tam dlubalem wiec wyszlo jak wyszlo

Jacek176 napisał(a):Ja kupiłem Walbro używane, sam jeżdżę na niej juz 3 lata i nic się nie dzieje.
no to jak pisalem,zalezy jak sie trafi.Ale ogolnie jest za glosna jak dla mnie a ta z nissana byla tansza

-
waldii
misiak89-89 napisał(a):waldii napisał(a):Moze zwyklego KLa wpakuje
słuszna decyzjaale i tak podejrzewam, że dłubnołeś KF'a, bo ślicznie się wkręca:>
To jest zwykły KF tylko taki wesoły
waldii napisał(a):Ale ogolnie jest za glosna jak dla mnie
Mój wydech i tak ją zagłusza
- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
w koncu cos sie dzieje.Organ do przeszczepu dotarl.Szału zewnetrznie nie robi ale w srodku malika.Pierwszy raz takie czyste tloki widze po sciagnieciu glowicy

-
waldii
Pewnie doktor wyczyścił
:P
hehe to wiele wyjaśnia
ciekawe na jakim oleju tak naprawdę jezdził...