Vein napisał(a):
WTF?
To musiało aż z Japonii przylecieć?
Nie mogła Ci babcia na drutach zrobić?

[tiiit] gadżet

www.mazdaspeed.pl
Jacek176 napisał(a):A wtedy nie byłoby napisu Spoon łoł
Pinki napisał(a):lecz nie tego bo mam II zmianę
seba323f napisał(a):[tiiit] gadżeciki! zeby Pokrywa też nie głupio wygląda usmiech
Palkerson napisał(a):bardzo ładnie to wyglada usmiech
Pinki napisał(a):Ale efekty [tiiit]. I ta pierwsza focia – siuperek.
Jacek176 napisał(a):Nie mogła Ci babcia na drutach zrobić?
_mario_ napisał(a):tak szczerze dziwnie to wyglada jakbyś miał bardziej silnik odpicowany moze by sie nei gryzło
alfonso900 napisał(a):Pinki napisał(a):lecz nie tego bo mam II zmianę
jest jeszcze takie coś jak urlop
Vein napisał(a):Co rozumiesz pod pojęciem bardziej odpicowany?
Pinki napisał(a):alfonso900 napisał(a):Pinki napisał(a):lecz nie tego bo mam II zmianę
jest jeszcze takie coś jak urlop
niby i jest ale mam już tylko dni zyliczone na święta, a tracić sobotę na odrobienie to trochę grzech ale myślę nad tym. soboty mam płatne jako nadgodziny 100% (czyli pracując godzinę zarabiam jak za dwie).
_mario_ napisał(a):nie żeby był zły, albo coś takiego ale to wiesz ze ciągle biedne 1.6 którym sie tłuczesz tak jak i ja..
Vein napisał(a):_mario_ napisał(a):nie żeby był zły, albo coś takiego ale to wiesz ze ciągle biedne 1.6 którym sie tłuczesz tak jak i ja..
Sam napisałeś to w jakimś temacie: kasa, kasa, kasaAle jak narazie to moje 1.6 daje radę.
P.S. A do b16 pasują? To też 1.6
Lazir napisał(a):Cmentarzysko tam jest czy co?
Lazir napisał(a):Chłopaku co Ci się stało w owiewkę na lewej wycieraczce? Cmentarzysko tam jest czy co?
Lorne83 napisał(a):Elegancka i super Madzia
Lorne83 napisał(a):Nie boisz sie jej zostawiac w samej w nocy
Lorne83 napisał(a):wzbudzasz zazdrosc pewnie
Lorne83 napisał(a):No i mam wzor jak upiekszac swoja
Palkerson napisał(a):to normalne .... lakier odchodzi, dla tego ja zmieniłem tą owiewkę
Xenocyd napisał(a):niby zwykla, a jednak niezwykla usmiech
Xenocyd napisał(a):Tylko zastanawia mnie sens wydania prawie 100 zl na JDMowy korek chlodnicy zeby Ani go nie widac ani auto nie dziala lepiej.
Widzewianka_TM napisał(a):fajna madzia,z racji oczywiscie bagietkowej pieknosci język
kolorek super usmiech
Xenocyd napisał(a):no fajna jest usmiech
Widzewianka_TM napisał(a):ps. ta skarpetka – wymiata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości