Świetnie to wyszło
Mam nadzieję, że zobaczę na żywca w tą niedzielę jeśli do mnie i do mazdatb wpadniesz
ps. kolorek taki jak ustaliliśmy
www.mazdaspeed.pl

letkoletki napisał(a):...zobaczę na żywca w tą niedzielę jeśli do mnie i do mazdatb wpadnieszD
Piotruś napisał(a):letkoletki napisał(a):...zobaczę na żywca w tą niedzielę jeśli do mnie i do mazdatb wpadnieszD
...co Wy tam knujeciehehe
...szkoda, że w niedzielę muszę pracować, bo chętnie byśmy się wprosili na grilla

Też bym chciał tak swoją upiększyć... może z czasem mi się uda. Na dzień dzisiejszy moje autko jest u lakiernika (black). Na alu narazie niemam kasy więc musze sie pocieszyć tymi co są (oryginalne) Bardzo podobają mi się Twoje przednie światła – jeśli możesz to napisz mi jaki byłby koszt jeśli również chciałbym takie mieć bo np. [jakie?] ala lexus black znalazłem na ebay.com za 65 dolarów +30 przesyłka więc w porównaniu z naszymi cenami to naprawde zasadnicza różnica... Ale nie tylko lampy mi sie u Ciebie podobaja powiem więcej masz wszystko to w aucie do czego ja będę dąrzył ;–) Możesz masz jakieś dojście albo coś na tańsze "upiększacze" do Madzi ...
Pozdrawiam

! super przerobki , ladne felgi i kolorek
! 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości