Mazda 323F GT BA KL/KL-ZE '95
Gratulacje
Następna V6 wsród BA – słowem – "piąteczka bracie"

Następna V6 wsród BA – słowem – "piąteczka bracie"
- Od: 26 kwi 2004, 23:01
- Auto: Rover 620Si+LPG
Dzieki wszystkim! Do pelni szczescia pozostala wizta u lakiernika na wiosne wkoncu auto ma juz 10lat i troszke rysek jest + odpryski na masce.... a w zeszlym tygodniu ktorys sasiad dorobil swoim zderzakiem sznyte od blotnika wzdloz przednich drzwi
....ale ja znajde ktory to

Ostatnio edytowano 16 paź 2007, 23:56 przez Adaś, łącznie edytowano 2 razy
Gratulacje – bardzo soczysty kolor i zadbane wnetrze. Jednym slowem mam chcice na taka wersje 
Czesc Adaś, moje zdanie znasz w tym temacie.... Obecnie auto masz w super stanie więc lej paliwo i ognia.....
( Przeglądy co 10 tysiecy )

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Paliwa to On już zalał
wskaźnik na maxa
Że też ja jestem niecierpliwy i nie poszukałem dłużej V6. Ale następnym razem już poczekam
A autko cudo. Gratulacje!
Pozdrawiam

Że też ja jestem niecierpliwy i nie poszukałem dłużej V6. Ale następnym razem już poczekam
A autko cudo. Gratulacje!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
/* Starożytni wikingowie powiadali, */
/* że alkohol spożywany z umiarem */
/* nie szkodzi nawet w największych ilościach. */
/* Starożytni wikingowie powiadali, */
/* że alkohol spożywany z umiarem */
/* nie szkodzi nawet w największych ilościach. */
- Od: 6 paź 2004, 13:49
- Auto: 323F BA 1,5 16V 95r.
Toud napisał(a):wskaźnik na maxa
Szkoda tylko ze ten wskaznik w diabelskim tempie pedzi w dol hehe
Kolor rzecz gustu a o gustach sie nie dyskutuje
Co do streeta bardzo chetnie
Co do streeta bardzo chetnie
Super, super, super, o takiej właśnie zawsze marzyłem, choć przeraża mnie ten wskaźnik od paliwa ;–) jak szybko leci w dół, to wiele bym dał aby taką jeżdzić i mieć w d... BMKI, MIETKI i inne... Kolore to oczywiście rzecz gustu ale ja mam czerwoną a wolałbym taką hehe...
.::: World is powered by MAZDA :::.
- Od: 22 lis 2004, 22:18
- Auto: Mazda 323 F BA
Wiec z tym wskaznikiem jest tak ze od pozycji Full do pierwszego zapalenia sie zoltej lampki rezerwy(40litrow) mija troszke ponad 400km w mieszanym trybie jazdy (emeryt style & kill`em all). No ale jakby nie patrzec nie nalezy oczekiwac od 2 litrowej V-ki zeby palila 7 litrow 
2 nowe zdjęcia.. trasa Warszawa-Gdańsk..troche wyboista droga więc fotki rozmyte lekko;)
200km/h
205km/h ...w 3 osoby

200km/h
205km/h ...w 3 osoby
Ładnie się łamie przepisy

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jarku cos trzeba bedzie pogrzebac w silniku bo nie chciala isc dalej 
Pogrzebać to musisz przy heblachAdaś napisał(a):Jarku cos trzeba bedzie pogrzebac w silniku bo nie chciala isc dalej
wczoraj stuknelo 160000:) smiesznie bo na malym liczniku bylo wtedy akurat 144 – ilosc kucyków w stadninie pod maska ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)