Mazda MX-3 EC 1.6 B6 + Nitro, 94r.
Tyłeczek prosi sie o dokladke 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Tyłeczek prosi sie o dokladke
Coś będzie , jeszcze nie wiem co. Ale to później
Na razie w projekcie jest grafika na boki

Wygląda znajomo
Ostatnio edytowano 25 lip 2007, 00:33 przez mX-MEN, łącznie edytowano 5 razy
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
Projekt wykonałem strasznie szybko, ale można sprawdzić czy warto w to się zagłębiać, czy dać sobie spokój.
No ale zapowiada się grubo
No ale zapowiada się grubo
Ostatnio edytowano 25 lip 2007, 00:53 przez letkoletki, łącznie edytowano 1 raz
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
[quote="mX-MEN"]
Wstępny, luźny szkic czy manga wogóle pasuje do MX-a przysłali mi przed chwilą z zcdesign
A wygląda tak
/quote]
powiem szczerze .. możę to jako tako na symulacji wygląda .. ale na po zrobieniu będzie z lekka wiało nudą .... i raczej na żywo wyjdzie zdecydowanie gorzej.
mi to się średnio widzi ... –> masz ładny lakier olej te mazgi bo w sumie one nic do wizerunku auta nie wnosza .. ani nie nadają agresji ani speeda jest to po prostu nijakie ---> ale ja jestem zboczony bo siedze w reklamie od 10 lat więc może to co mówie to tylko takie pierdu pierdu.

powiem szczerze .. możę to jako tako na symulacji wygląda .. ale na po zrobieniu będzie z lekka wiało nudą .... i raczej na żywo wyjdzie zdecydowanie gorzej.
mi to się średnio widzi ... –> masz ładny lakier olej te mazgi bo w sumie one nic do wizerunku auta nie wnosza .. ani nie nadają agresji ani speeda jest to po prostu nijakie ---> ale ja jestem zboczony bo siedze w reklamie od 10 lat więc może to co mówie to tylko takie pierdu pierdu.
pozdrawiam
My cars are able to eat my soul & money in seconds.

jesus napisał(a):masz ładny lakier olej te mazgi bo w sumie one nic do wizerunku auta nie wnosza .. ani nie nadają agresji ani speeda jest to po prostu nijakie
zgadzam sie ze zdaniem Jesusa...........jak juz masz wprowadzić jakiekolwiek zmiany na ten lakier to takie które dadza naocznego POWERA MX-owi,a ta kreskówka fakt ładna ale po co??
Chyba ze to Twój portret

- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Jerry napisał(a):Chyba ze to Twój portret to
Ja mam fajny portret mX-MENa... nadaje sie akurat na samochód (albo na avatar)

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jerry napisał(a):wal go tu
Teraz jestem w pracy, a mam go na kompie w domu
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Prosze bez OT i bez portretów
Zgody autora na publikację zdjęcia nie było, więc moze sie to źle skończyć
Tak czy inaczej grafika będzie. Nie jest to ostateczny projekt tylko przymiarka do auta więc w końcowej fazie będzie wyglądał nieco inaczej, jednak stylistyka będzie utrzymana.
To mój styl i moja chora fantazja żeby było tak a nie inaczej
Jesus, a Ty co byś proponował , biorąc pod uwagę fakt że grafika ma być jednobarwna
Zgody autora na publikację zdjęcia nie było, więc moze sie to źle skończyć

Tak czy inaczej grafika będzie. Nie jest to ostateczny projekt tylko przymiarka do auta więc w końcowej fazie będzie wyglądał nieco inaczej, jednak stylistyka będzie utrzymana.
To mój styl i moja chora fantazja żeby było tak a nie inaczej
Jesus, a Ty co byś proponował , biorąc pod uwagę fakt że grafika ma być jednobarwna
- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
mX-MEN napisał(a):Zgody autora na publikację zdjęcia nie było, więc moze sie to źle skończyć
Wiesz, w sumie autorem zdjęcia jestem ja

Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
na zdjęciu nr. 4 z linku lepiej widać tą grafikę, ja mX-MEN-owi zrobiłem ten projekt w 5 minut po godz. 23, tak chłopak nalegał.
Zero dopracowania i przemyślenia
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=31595&start=0
Zero dopracowania i przemyślenia
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=31595&start=0
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
Wogle nie wyobrażam sobie naklejenia czegoś takiego z folii .... będzie sie [mam mały zasób słów - przepraszam] myło auto .. połowa krysek odlezie, o sensownym woskowaniu nie wspomne. Zresztą nakleić coś takiego ... uhh eh... lekka lipa.
ale jak Ci sie to podoba powinno się ten rysunek podrasować:
znacznie pogrubić kreske .... walnąć mniej szczegółów ---> powinno być lepiej .. folia nie czarna tylko np. z lustrzanki to walnąc (wiem że jest wieśniacka) .. lub też srebrnej – jest taki odcień metaliczny folii.
jeżeli możan olać wzór zaproponowałbym coś delikatnego jakieś 2-3 falki wychodzące z przedniego nadkola i kończące się gdzieś w połowie przednich drzwi .... zapodaj mi fote idealnie z boku auta .. jak bede miał chwile mogę ci coś na szybkiego maznąc.
ale jak Ci sie to podoba powinno się ten rysunek podrasować:
znacznie pogrubić kreske .... walnąć mniej szczegółów ---> powinno być lepiej .. folia nie czarna tylko np. z lustrzanki to walnąc (wiem że jest wieśniacka) .. lub też srebrnej – jest taki odcień metaliczny folii.
jeżeli możan olać wzór zaproponowałbym coś delikatnego jakieś 2-3 falki wychodzące z przedniego nadkola i kończące się gdzieś w połowie przednich drzwi .... zapodaj mi fote idealnie z boku auta .. jak bede miał chwile mogę ci coś na szybkiego maznąc.
pozdrawiam

Ja też z chęcią się wypowiem w tym temacie.
Od kiedy zarejestrowałem się na MazdaSpeed i wszedłem do tego tematu bezsprzecznie uważałem że ten MX-3 jest najładniejszym MXem w Polsce. Ogrom pracy, piękne felgi, gustowne dodatki, przezaj****cie piękny lakier – wszystko trzyma klimat, dodaje tego co powinno i jest dopracowane w każdym calu – jednym słowem wzór do naśladowania w kraju wiejskiego tuningu – żadnej tandety, żadnych półśrodków + z tego co śledziłem na forum – stan techniczny też niczego sobie.
Z przykrością stwierdzam że po ostatnich modach już tak nie uważam. Nie wiem czy jest to ostateczna wizja autora, ale na pewno odbiega od tego co uważałem za piękne, eleganckie i dopracowane. Przedni zderzak nie pasuje do przebudowy – przynajmniej na razie – 17 – calowe felgi giną w ogromie plastiku, a grafika wykonana na folii będzie zalatywać tandetą – co innego jakiś airbrush nawet z motywem Mangi (ale bardziej wyrazistym, podobnie uważam jak jesus – jeśli już to mniej szczegółów). Zgadzam się również z tym że w takiej formie nie wnosi nic nowego do tego pięknego autka.
Od kiedy zarejestrowałem się na MazdaSpeed i wszedłem do tego tematu bezsprzecznie uważałem że ten MX-3 jest najładniejszym MXem w Polsce. Ogrom pracy, piękne felgi, gustowne dodatki, przezaj****cie piękny lakier – wszystko trzyma klimat, dodaje tego co powinno i jest dopracowane w każdym calu – jednym słowem wzór do naśladowania w kraju wiejskiego tuningu – żadnej tandety, żadnych półśrodków + z tego co śledziłem na forum – stan techniczny też niczego sobie.
Z przykrością stwierdzam że po ostatnich modach już tak nie uważam. Nie wiem czy jest to ostateczna wizja autora, ale na pewno odbiega od tego co uważałem za piękne, eleganckie i dopracowane. Przedni zderzak nie pasuje do przebudowy – przynajmniej na razie – 17 – calowe felgi giną w ogromie plastiku, a grafika wykonana na folii będzie zalatywać tandetą – co innego jakiś airbrush nawet z motywem Mangi (ale bardziej wyrazistym, podobnie uważam jak jesus – jeśli już to mniej szczegółów). Zgadzam się również z tym że w takiej formie nie wnosi nic nowego do tego pięknego autka.