Mazda 323F KF-ZE Ferrari Rosso Corsa
No miala przeglady w aso w szwajcarii. I licznik nie jest krecony. Widocznie babie sie plyn chlodniczy skonczyl bo chyba nie mozliwe ze ot tak sie silnik przy 140tys km zwalil. No chyba ze Mazda az tak dala pupy z tymi silnikami. i tak uwazam ze strasznie zwalili te silniki, no ale trudno. Poza tym jest ok.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Darek jak chcesz mogę Ci zrobić remont silnika, wiem co nieco na ten temat
Ewentualnie pozostaje wymiana na innego KF-a oraz SWAP na KL, wszystko to mogę zrobić... Będę niebawem miał jednego KF-a w dobrej cenie...
Zapraszam na PW...
P.S. Nie przejmuj się, auta sprowadzane przez handlarzy w 70% są z zajeżdżonymi silnikami, ponieważ ludzie nie znają tematu V6 w mazdzie i katują jak tylko chcą...
Zapraszam na PW...
P.S. Nie przejmuj się, auta sprowadzane przez handlarzy w 70% są z zajeżdżonymi silnikami, ponieważ ludzie nie znają tematu V6 w mazdzie i katują jak tylko chcą...
samej roboty duzo nie jest trzeba uwazac zeby nie polamac wskazowek i dobrze je wsadzic z powrotem ale o zmianie tarcz duzo jest na forum przeciez:)
Dario i jak tam Car-PC sie spisuje?
Co dalej z silnikiem?
Co dalej z silnikiem?
Wlasnie oswiadczam ze carpc jest gotowy!!!!
Przed chwila skonczylem! Akurat na jutrzejszy zlot. Jutro go zaprezentuje, chociaz jeszcze kabli nie pochowalem no i niestety musialem drugi akumulator do bagaznika wstawic
Ale jakies 3 godziny podziala pewnie.
A silnik jakos jezdzi, ale juz zbieram kase na remont. Na pewno po zimie zrobie.
Do zobaczenia jutro/dzisiaj (bo rozumiem ze jedziesz do Ryk!
Przed chwila skonczylem! Akurat na jutrzejszy zlot. Jutro go zaprezentuje, chociaz jeszcze kabli nie pochowalem no i niestety musialem drugi akumulator do bagaznika wstawic
A silnik jakos jezdzi, ale juz zbieram kase na remont. Na pewno po zimie zrobie.
Do zobaczenia jutro/dzisiaj (bo rozumiem ze jedziesz do Ryk!
mazda śliczna
mam tak samo puknięty tył tylko ja ma z prawej strony
mam tak samo puknięty tył tylko ja ma z prawej strony
<center>::Najładniejsza Mazda to orginalna Mazda::
- Od: 4 maja 2006, 13:02
- Auto: Mazda 323f 95r. 2,0 V6 24v
No wiesz Ty co
Nawet nie napisałeś że już odbierasz samochód
Gratulacje udanego SWAPa, oby silnik służył jak najdłużej. Co raz wiecej osób w to się bawi, widać nie jest to trudne ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
gadula88 sorry ze nie napisalem ale odbieralem go o godz 17 i w dodatku pojechalem z cala rodzinka bo chcieli sie przejechac w ladna pogode
wiec tylko ja sprawdzilem i od razu wracalem zeby zdarzyc do domu przed polnoca.