Rada ode mnie....obszycie deski w podobnym kolorze co nadwozie.

www.mazdaspeed.pl
KANAL napisał(a):mX-MEN na wszystko przyjdzie czas. Widzac Twoj zapal napewno kiedys pomyslisz o SWAPie.
mX-MEN napisał(a):Myślę intensywnie już od dawna łoł Tylko że jest to modyfikacja której bardzo sie boję i za cholere nie wykonam jej sam.A do mechaniorów to ja zaufania nie mam żadnego.
Fiveopac napisał(a):Aa tam swap od razu, ja bym najpierw troche rozweselił obecny silnik
Fiveopac napisał(a):Aa tam swap od razu, ja bym najpierw troche rozweselił obecny silnik
Piotruś napisał(a):takie +35 PS to miła sprawa, zważywszy na to, że system mozna potem przełożyć do następnego motoru wymieniając dysze na większe (powiedzmy +50 PS)
mX-MEN napisał(a):Dlaczego mnie tak kusicie Dlaczego
mX-MEN napisał(a):Dlaczego mnie tak kusicie pytajnik Dlaczego pytajnik język
Fiveopac napisał(a):Mx-men, pochwal sie co ty kombinerki ostatnio
Piotruś napisał(a):Fiveopac napisał(a):Mx-men, pochwal sie co ty kombinerki ostatnio
mów
konef napisał(a):Super madzia, proponuje jeszcze wyczyszczenie tylnej kalpy(chodzi mi o przeniesienie przycisku otwarcia klapy do srodka, badz tez na pilot) i kolejna moja propozycja to zmiana przedniego znaczka mazdy na nowszy model
norbson napisał(a):WItam mam pytanie gdzie podlaczyc inwenter od tarcz indiglo do mazdy mx 3.Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości