hertz miałem okazje poznać za dzieciaka u wujka w vectrze siedziały, nie powiem ci jakie dokładnie ale wrażenie robiły naprawdę dobre.
Jak pod same radio to nie ma co się za bardzo z mocami rozpędzać bo radio i tak dmuchnie max 30watt
www.mazdaspeed.pl
czarek1991 napisał(a):AdamR323bg napisał(a):hertz ogólnie okay ale jeśli nie zmieniłeś radia i nadal masz takie jak na zdjęciach wyżej <audio media czy jakoś tak zgadza się? > to i tak nie wykorzystasz ich potencjału, takie słowo ode mnie
Ty masz esk? Tez sie nad nimi zastanawialem ake stwierdzilem, ze pod samo radio wystarcza mi dsk
czarek1991 napisał(a):. Radio musi wyleciec bo na tym chinolu sa szumy i baaardzo nieczysto gra.
czarek1991 napisał(a):Sony teraz puscilo model z 55W mocy ciaglej i 100W maksymalnejale nawet do takiego radia te glosniki powinny wystarczyc. Zreszta jak stwierdze, ze jednak potrzebuje wiekszego jebniecia to po prostu doloze wzmaka a glosniki zmienie hehe. Wlasnie chyba nie dam rady wpasc na spota o czym pisalem juz Krzyskowi a wlasciwie to on pisal do mnie. Ale kiedys tam na pewno obadam. Radio musi wyleciec bo na tym chinolu sa szumy i baaardzo nieczysto gra.
Palele napisał(a):Podrzuć model tego radia![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości