zderzaki wywalic i wsadzic ori

lotka jak lotka ale ja bym wywalil ten parapet

maska tragedia jesli to folia to ja sciagnij jesli malowanie kup sobie nowa w kolor budy
ciemne kolo pomniejsza felge jak juz to przemalowac w cos jasniejszego
czarne moze byc ale 18" wtedy optycznie bedzie mniejsze ale i tak wypełni wneke

plan na Vke jest dobry ale jak to robic z Z5 to troche slabo bo wszystko musisz wywalic i ogolnie zostaje ci tylko twoja buda i tylne zawieszenie. Lepiej Z5 zamienic na 1.8 BP duzo mniej roboty i ktos kumaty to ogarnie. nie wiem czy wiesz jakie sa koszty twoich planow ale moze ci nakresle troszke

Lakierowanie jesli ma to byc porzadnie zrobione to moze sie w 6-7tys zmiescisz w tym zrobia ci poprawki blacharskie jak gdzies jest ruda lub korekta lakieru koszt ok 1,2tys w firmie ktora zajmuje sie detalingiem zawsze mozesz wykonac to sam ale lepiej oddac komus kto to juz kiedys robił
gwint do BA kosztuje z tego co widze ostatnie ceny ok 2,5tys za uzywke (zobacz sobie w dziale sprzedam)
jakies tam audio co juz bedzie miło grac to koszt ok.1,3tys pisze o nowych rzeczach w to wejdzie ci skrzynia, radio, wygłuszenie drzwi, kable do wmacniacza, wzmacniacz, glosniki drzwi przod tyl i tweetery
(oczywiscie mozesz zrobic po kosztach i kupowac najtansze rzeczy) ewentualnie mozna kupowac uzywki

Jesli chodzi o plany to juz raczej bedziesz celowac w "projekt" oby sie udało