Mazda 323F BA Z5 '95 11R
1, 2
Dokładnie
mnie się akurat podoba z większą ilością stopu
haha przynajmniej bd bezpieczny o swoja
hahah
swoją drogą co sądzicie o spojlerze żeby był polakierowany w czarny mat? bd pasował to Madzi ?:)

Fajnie to wygląda
no ja właśnie tak się zastanawiałem ale w mat go pomalować i wnękę z tyłu w zderzaku żeby się to tak komponowało
bo przód już polakierowany
u Ciebie ładnie się to prezentuje
a światło do stopu do spojlera przeciągałeś od lampy czy z tej kostki co przychodzi do tego daszka ?
Nie mialem bladego pojęcia że takowa kostka istnieje i pociągnąłem normalnie z lampy. Przynajmniej nie musiałem plastików żadnych zdejmować. Ładnie sie kabelek pochował 
dobrze wiedzieć
może uda się z tej kostki bo skoro jedne miały w tym daszku stop to musi w tej kostce zasilanie od stopa
a z nowości mogę dopisać do Madzi instalację sekwencyjną która wpadła w piątek
Polecam Auto Gaz "BG-Gas" S.C. w Krakowie
Fachowo zrobione, znają się na rzeczy 

godfather55 napisał(a):dobrze wiedziećmoże uda się z tej kostki bo skoro jedne miały w tym daszku stop to musi w tej kostce zasilanie od stopa
a z nowości mogę dopisać do Madzi instalację sekwencyjną która wpadła w piątek
Polecam Auto Gaz "BG-Gas" S.C. w Krakowie
Fachowo zrobione, znają się na rzeczy
To przedlifty pomimo tego, ze wszystkie daszki mialy bez stopa to mialy w nim kostki z sygnalem stopu?
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
Kurcze nie wiem , ale myślę że tak
skoro idzie zamontować pakiet 4el szyb bez kombinowania to może taki daszek ze stopem też
bo rozbierając poprzednią mazdę była tam taka kostka wyprowadzona więc możliwe że od tego 
To dziwne, ze od poczatku produkcji nie montowali od razu 3-ego stopu w daszku
Bo 4 el. szyby w opcji byly dostepne i w przedliftach.
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
czarek1991 napisał(a):To dziwne, ze od poczatku produkcji nie montowali od razu 3-ego stopu w daszku
Bo w przedlifcie częściej był w spojlerze
- Od: 12 paź 2008, 22:43
- Auto: 323f BA 1.8 TURBO '96
Mały up
został założony już spoiler ze stopem ; ) na montaż czeka również pakiet GT tj łezki progowe + chlapacze
dokładkę z przodu muszę niestety zreanimować bo jest nadpęknięta na środku
więc wpadnie później : ) polakierowałem wnękę zderzaka z tyłu w mat także już przód i tył załatwiony
a w drodze nowe świece, kable NGK , olej , filtry
a tak teraz prezentuje się Madzia od tyłu

a tak teraz prezentuje się Madzia od tyłu

W końcu wpadły letnie kapcie
dokładek nie zdążyłem jeszcze zamontować ze względu na brak czasu i czekają niestety jeszcze na montaż ;/ myślę też nad zmianą koloru felg na biały albo czarny co o tym myślicie? jak widać po zdj niestety jest "koza" ale myślę że pod koniec przyszłego tygodnia jak bd tylko czas to zaradzę temu i siądzie w dół troszkę bo sprężyny również czekają na montaż i przy okazji konserwację zrobię
a o to foto:D

Czas odświeżyćwątek
od tamtego czasu trochę się zadziało
nie wiem od czego zacząć ale tak po krótce z ważniejszych rzeczy 
w samochodzie zostały założone aluramki oraz chromowane klamki
Zostało podświetlone wnętrze oraz bagażnik białymi ledami
na zdjęciu wyszedł niebieski
zostały zamontowane lampy lexus
Wymienione jest również kompletne zawieszenie wszystkie amortyzatory nowe kyb, osłony itp .. , łączniki przód tył i wpadły sprężyny obniżające eibach
została zamontowana klimatyzacja
wpadł pakiet Gt, chlapacze przód tył oraz łezki, rozpórka czeka na montaż a dokładkę muszę odświeżyć i też bd zamontowana
i to z czego jestem najbardziej zadowolony to felgi 17" tomason tn1 z oponami conti 195/45 w naciągu
to tak z grubsza a tak Madzia ma się dobrze i nabija kolejne km bez przeszkód 
w samochodzie zostały założone aluramki oraz chromowane klamki
Zostało podświetlone wnętrze oraz bagażnik białymi ledami

zostały zamontowane lampy lexus
Wymienione jest również kompletne zawieszenie wszystkie amortyzatory nowe kyb, osłony itp .. , łączniki przód tył i wpadły sprężyny obniżające eibach
została zamontowana klimatyzacja
wpadł pakiet Gt, chlapacze przód tył oraz łezki, rozpórka czeka na montaż a dokładkę muszę odświeżyć i też bd zamontowana
1, 2