Jakos słąbo siadła na tych sprezynach szczerze mowiąc

Jak wlecu 17" bedzie kosa, tylko wtedy jeszcze doklada na przod i progi ;D
www.mazdaspeed.pl
rafał88 napisał(a):Masakra 10w40... CO ludzie myslia i widza w tym oleju......
Podobno po remoncieMimo wszystko maja taki silnik na blacie lepiej go rozebrac i sprawdzic co ma wewnatrz
No wyremontowanie tego silnik co masz , jesli robiłbys to samo to mysle ,ze takie "odswiezenie" ok 5-6 stowek takze tez nie jakis duzy koszt.
Tommyv napisał(a):Wróć, nie ma wiele KF, bo prawie wszyscy zdążyli swapnąć na KL, a niedługo Z5 będzie rarytasem w tym modelu.No i wydaje mi się, że jak kogoś stać na remont + rozrząd i inne "ciekawostki" w takim aucie, to równie dobrze mógłby sobie kupić coś nowszego, ciekawszego. 20-letnimi autami rzadko jeżdżą osoby, które zarabiają krocie, częściej z autopsji wiem że są to niewielkie kwoty, a są ciekawsze wydatki niż zrobić silnik a później nie mieć za co zjeść
. I nie patrz że na forum są BG warte 15 tysi, bo 3 osoby w Polsce z fetyszem to nie cały naród. A czy nie tracą wartości to nie wiem, nie ja dyktuję ceny. No i pamiętaj że ty zrobisz remonty, fiu bździu, jakiś młody gniewny w seicento walnie ci takiego strzała że ubezpieczalnia da ci 2000 zł za samochód i ogłosi szkodę całkowitą i będziesz z nimi się po sądach ciągał 3 lata że auto przed stłuczką było więcej warte, albo weźmiesz kasę bez gadania. Mam nadzieję że nie będziemy dalej tutaj offtopować, bo oboje dostaniemy po uszach.
Grzesiowsky napisał(a):Auto w sumie siedzi tak jak dawniej siedziało, ale mam nadzieję, że jeszcze pójdzie w dół jak się amortyzatory trochę rozbiją i sprężynki wyrobią![]()
Na wiosnę całości dopełni felga R17 na profilu 40i myślę, że już zniweluje tą lukę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości