sebekle napisał(a):Fajne macie tam drogi w okolicy więc grzech bez gwintu jeździć. W ostatni weekend trochę okolice Lubawy i Iławy pozwiedzałem.
Drogi powiatowe może są jeszcze znośne ale gminne czasami wołają o pomstę do nieba
www.mazdaspeed.pl
sebekle napisał(a):Fajne macie tam drogi w okolicy więc grzech bez gwintu jeździć. W ostatni weekend trochę okolice Lubawy i Iławy pozwiedzałem.
adamowski10 napisał(a):Nie rozumiem na jaki ch. takie brudy wyciągać publicznie na forum i to w każdy możliwym temacie...Trzeba było prosić o zdjęcia w jakim są stanie drzwi a nie brać w ciemno... Po drugie myślę, że Radek jest na tyle ogarniętym człowiekiem, że gdybyś podszedł do tego jak człowiek a nie łysol z podstawowym z otchłani patoli to byście się dogadali ze zwrotem
Bartsan napisał(a):Radkuuu, podeślij namiar do gazownika, potrzebuję ustawić instalacje pod nowe serducho. Z góry będę wdzięczny.
sebekle napisał(a):Też przed remontem miałem takie ciśnienie. Olejem uszczelnione.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości