Mazdaspeed BJ Protege FS-DET '03 Pomarańczowa Błyskawica
szura, pewnie szumi i pewnie lozysko 

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Persiu napisał(a):Nastepny w kolejności do zakupu jest Blow off i MBC oraz w dalszym ciągu blacharka.
W takiej kolejności to do jesieni będziesz jeździł jak Flinstone
A z tą świecą trochę słaba akcja. to się prędzej czy później rozjedzie, a rzeźba w głowicy nie jest fajna.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
roxygenium napisał(a):W takiej kolejności to do jesieni będziesz jeździł jak Flinstone
Ahhh te priorytety... nie wiem czy już siedzi blow off, ale jak widziałem auto przejeżdżając obok (ul. Partyzantów w Gdańsku) to widzę, że już niewiele z tej Protege zostało.
Coś się zmieniło w temacie, jakieś postępy? Bo tyle się naczytałem w jakichś trójmiejskich grupach motoryzacyjnych na fb jakie masz wyjątkowe auto, że aż bym chciał usłyszeć, że chociaż odzyskało blask
Były delikatne komplikacje...mianowicie sprzęgło wyzionęło ducha, są nowe progi, jest i nowe sprzęgło, świece, poduszka skrzyni biegów. Zaraz jak tylko będę mial lżejszy dzień to oddaje maleńką do lekarza, podłużnice do zrobienia. A reperaturki czekaję aż będzie bezpiecznie, potem będzie wyglądać 
dawaj aktualne foto 
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
I jak tam, coś się ruszyło w temacie?
Dawaj jakieś foto z progressu ratowania proteża