MAZDA 323F BG GT 1.8 DOHC 91' RENOWACJA, Żółte tabilce
A czemu zdecydowałeś sie na żółte blachy?
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
Witam po przerwie
Mazda w prawdzie stoi w garażu i czeka na wiosnę ale cały czas coś się dzieje. Kompletna kapitalna odbudowa karoserii zbliża się coraz większymi krokami, wszystko trochę się przedłuża z racji kompletowania wszystkich niezbędnych części. Można powiedzieć, że 90% z nich mam już w posiadaniu.
W zeszłym miesiącu doszła dość długo wyczekiwana paczka z oryginalnymi naklejkami w kolorze srebrnym jak i nowiutkie nakładki na pedały.
Kilka dni temu doszedł zestaw wszystkich nowych wahaczy, oczywiście zostaną polakierowane, jeszcze nie wiem na jaki kolor, będę się nad tym zastanawiał podczas remontu. Dodatkowo udało mi się nabyć kompletny szyberdach tak żeby mieć na części w razie potrzeby.
Tak żeby nie było że wrzucam tylko same części
ostatniego dnia 2015r pogoda bardzo dopisała więc można było troszkę przewietrzyć Mazdę
W zeszłym miesiącu doszła dość długo wyczekiwana paczka z oryginalnymi naklejkami w kolorze srebrnym jak i nowiutkie nakładki na pedały.
Kilka dni temu doszedł zestaw wszystkich nowych wahaczy, oczywiście zostaną polakierowane, jeszcze nie wiem na jaki kolor, będę się nad tym zastanawiał podczas remontu. Dodatkowo udało mi się nabyć kompletny szyberdach tak żeby mieć na części w razie potrzeby.
Tak żeby nie było że wrzucam tylko same części
- Od: 14 kwi 2013, 00:57
- Auto: MAZDA 323F BG GT 1.8 DOHC 91'
Jakoś dopiero niedawno trafiłem na ten wątek.
Jestem pod dużym wrażeniem podejściem do tematu
Powodzenia w dalszych pracach!
Jestem pod dużym wrażeniem podejściem do tematu
Powodzenia w dalszych pracach!
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
alex90 – i jak tam idzie z Magdaleną? Już po blacharce? Pytam, bo od zawsze Twoje auto było inspiracją i wzorem do naśladowania przy moim projekcie renowacji GTXa. Wspomnienie Twojego BPka umila godziny spędzone w garażu z Dremelem
Daj znać, co i jak!
Widać po opakowaniach, że w ASO Mazdy 
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL