Mazda 323F BG K8 '94
1, 2
Panie ale czujnikiem predkosci sie nie wlewa oleju do skrzyni
w k8 masz spust oleji a nad nim od przodu wlew, to po k8 kl , fajnie nietypowo, to wiazke masz od R4 pozczepiona z wiazka od k8?
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
To ja nie wiem co odwalałem
a jak w b6 nie masz otworu na linkę? to czujnik prędkościomierza. Przynajmniej ja tak dolewałem i wszystko było ok
ładnie się wlewał 
-
artysta-kombinator
- Od: 18 paź 2013, 19:38
- Auto: Jest:
Mazda RX-8 231HP
Było:Mazda MX-3 "Precidia" KL V6
Mazda MX-5 NB
Tylko jak wlejesz przez czujnik prędkości to możesz wlać i 4 L a jak wlewasz przez przelew to wchodzi koło 3L i jak zaczyna sie przelewać to jest git
i wymiana oleju trwa chwile 
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Wypasiona bagieta
Jak dla mnie troszkę za dużo stikerów :–) I powiedz jak ty tam upchnąłeśtaki wielki motor :-D!!! Jak możesz to podziel się szczegółami jak zrobiłeś takie czaderskie lampy

mlody1921 napisał(a):Pitolicie poszerzenia dobrze założone są lux patrzcie tu w BG są prze
http://www.clubprotege.com/forum/showth ... -omgwtfbbq
Weź pod uwagę kolego, że to zupełnie inne auto i dopieszczone w każdym calu.
Kolega z Chojnic ma dobry plan w odniesieniu do serducha swojej bagietki, ale kompletnie brak mu gustu w doborze najbardziej widocznej otoczki – zewnętrznej. To mi Wiejskim Tjuningiem śmierdzi... zwłaszcza oczy ala matrix
Moja ocena na stan 22/05/2015:

Ale o gustach się nie rozmawia
Szerokości
- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
W tym roku będzie jeszcze swap silnika na 2.5 V6 KL-DE
myślę że na zlot w Rykach uda się wstawić ale jeszcze nie wiem jak z kasą wyjdę. A co do naklejek to ich nie będzie bo tak planuje w przyszłym roku Madzie całą pomalować w kolor bordo 
- Od: 25 lip 2010, 18:14
- Auto: Mazda 323f bg 1800 DOHC 1994rok
1, 2