Mazda 323F BA BP '98 "Madzia"
no pod maska to szacunek bo ładnie wyglada na bialo, ja sie zastanawiam albo bialy albo czarny i mysle wlasnie co wybrac hehe, co myslisz do ciemnego bardziej bedzie pasowac beil czy czern? bo mi sie wydaje ze bialy to ładny kontrast bedzie
a dzieki twoja tez jest konkretna tylko wlasnie zaiweche masz standard czy jak? bo niedopatrzylem 
Hmmm , jakbys dal perlowy czarny tez robiloby robote
Biale wiadome ze bedzie pasowal
Pomaluj tak jak Tobie sie wydaje
Mam obnizona
Szczegolnie moja
to czuje 
Mam obnizona

- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
hmm pomyslimy nad tym, mosze znalesc zcas zeby rozkrecic i zawiez do malowania bo to autko na jazde do pracy tez a na malowanie z 3dni zleci, springi tylko czy jakis gwint? wiesz cos kto by sprzedawal moze pakiet ms? hehe bo szukam, no masz z5 to przod masz lekki moje bp dociaza tak ze czasami amor chce wywalic kielich przez maske 
Cos ty
Cos chcesz robic 3 dni
Matowanie, podklad akrylowy dosc szybko schnie
No a baza i bezbarwny to juz przyjjemnosc
ojj nie wiem Panie
Aaa czy ja wiem czy jest az tak duza roznica
Napewno jest ale wiele roznicy nie bedzie 
Jakie masz sprezyny?? Ja mam Weitec sprezynny.
ojj nie wiem Panie
Jakie masz sprezyny?? Ja mam Weitec sprezynny.
do lakiernika dam i niech sie bawi z tym zeby bylo ładnie
sam niebede robil bo niemam pistoletu, ja mam mts -40 i jest dosyc twardawo
Aaaaha
Ja malowalem szpray'em , pistoletem podklad dawalem. Mozna tez podklad w szprayu kupic i wszystko zrobic szprayem. Kolor tez nabijaja w szpray
Noo widzialem V6 na Mts i faktycznie jakos tak nisko, nizej niz u mnie
Nooo ja na nierownoniach du.pe zaciskam

Noo widzialem V6 na Mts i faktycznie jakos tak nisko, nizej niz u mnie

no podklad to nawet gdzies mam w sprayu ale jeszcze pomysle najpierw mosze znalesc zcas na to
no ja na nierownosciach sypie iskrami bo rozorka miedzy wachaczami szlifuje asfalt hehe 
no na -65 byloby juz troche ciezko gdzienigdzie przejechac a amory to juz by prawie niepracowaly 
pomysle nad tym i jak cos ogarne to wstawie foto

pomysle nad tym i jak cos ogarne to wstawie foto

michal03990 napisał(a):a ty miales tylko pokrywe polerowana?
taaa i czarne napisy
ew jakbyś chciał oryginalny kolorek to coś takiego:

hmm niezle niezle ale pozostane chyba przy ktorejs z poprzednich opcji czyli w kolor
nadal mysle czern albo biel ewentualnie pół na pół
tak zeby niebylo za duzo jednego koloru
arafal21, ta biel pod maska niezle daje po oczach
przynajmniej na tym zdjeciu 
ja ostatnio myslalam zeby pokrywe i kolektor w chromie zrobic, ale spray ktory znalazlam sie podobno nie nadaje bo nie wytrzyma temperatury xD
ja ostatnio myslalam zeby pokrywe i kolektor w chromie zrobic, ale spray ktory znalazlam sie podobno nie nadaje bo nie wytrzyma temperatury xD
- Od: 1 lut 2013, 13:40
- Auto: RX-8 231KM 03'
Było:
Eclipse 3.0V6 00'
323F BA 2.5V6 97'
323F BA 1.5 97r.
Uwierz ,ze nie tylko na zdjeciach daje po oczach
Choc rozporke musze jeszcze raz liznac, bo podkladu za duzo nawalilem, ale to dzisiaj wieczorem ogarne
I jeszcze cos lizne na bialo zeby spotegowac tą biel
Michal maluj na czarno albo w kolor budy a dac np. napissy na bialo
A jak na bialo to na odwrot
Tak czy inaczej bedzie git 
Michal maluj na czarno albo w kolor budy a dac np. napissy na bialo

mosialbym ogladnac na realu ale niestety za daleko 
nadal ciezki wybor na jaki kolor dac, jeszcze jestem w fazie przemyslenia, jak ogarniesz rozporke to daj foto
nadal ciezki wybor na jaki kolor dac, jeszcze jestem w fazie przemyslenia, jak ogarniesz rozporke to daj foto
co do malowania to bylem pytac o proszkowe malowanie i chyba jednak na to sie zgodze jak znajde 2dni wolne bo beda piaskowac i malowac
hehe
Dopisano 22 maja 2015, 22:43:
taakie male przygotowanie do weekendu
niby ma niepadac 
Dopisano 22 maja 2015, 22:43:
taakie male przygotowanie do weekendu
hmm a czytales strony predzej? tam sie wszystkiego dowiesz 
hm juz chyba neiwyglada na "pospolite" z tego co widac patrzac an standard a na nia
planow duzo ale jak narazie czesci trudno dostepne... nadal szukam gwintu, a-spec i jakies alu 17
niebeed z niej robic jakiegos statku kosmicznego hehe no i napewno niebedzie jak koza na standardowym zawiasie
hm juz chyba neiwyglada na "pospolite" z tego co widac patrzac an standard a na nia
planow duzo ale jak narazie czesci trudno dostepne... nadal szukam gwintu, a-spec i jakies alu 17
niebeed z niej robic jakiegos statku kosmicznego hehe no i napewno niebedzie jak koza na standardowym zawiasie
takie pytanko do wszytskich znajacych sie, jaka moze byc przyczyna pocacenia sie wokol korka wlewu oleju? korek jest oryginalny, niema zadnej w nim gumki ani nic, myslalem nad zatkana odma? ale moge sie mylic
Jak nie ma gumy to masz odp czego sie poci, a raczej jest tylko juz pewnie twarda
Mysle , ze w sklepie kupisz oring za kilka zl i wymienisz , i bedzie ok. Bo uszczelka na bank jest tylko pewnie juz zrobila sie twarda.