Mazda 323F BA BP '96 1.8 GLX by SexRocknRoll – aktualizacja 30.12.2014 str.7 nowy wygląd
Miałem się do Ciebie wybrać, ale jakoś nie mogłem. Widzę że farorz mnie uprzedził 

- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Grunt że odpala
Don't hate me, i'm just an alien....
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
Czemu temat niezaktualizowany? 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
wielka aktualizacja końcowo-roczna
Z racji że ponad pół roku mnie tu nie było – a auto jest nie do poznania to się pochwalę 
Jak było w czerwcu :

No i jak jest teraz

Tak, zgadzam się że tyłek wyszedł tak sobie, że lusterka są kontrowersyjne a i przód nie zachwyca wszystkich, ale akurat z samego "pyska" i jego agresywności jestem najbardziej zadowolony, a do tego jest to JEDYNA taka mazda w Polsce bo takie zderzaka nie ma jeszcze nikt
A przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo
Owszem – można mówić, że ulep, że rzeźba i druciarstwo... Ile ludzi tyle opinii. Czekam na wasze 
Dodam iż został zrobiony remont silnika, zawieszenie wymienione na nowe + obiżenie auta o 50mm, nowy układ wydechowy, pełna konserwacja oraz nowe elementy blacharskie, trochę reperatur i jeszcze więcej lakieru
Jak było w czerwcu :

No i jak jest teraz

Tak, zgadzam się że tyłek wyszedł tak sobie, że lusterka są kontrowersyjne a i przód nie zachwyca wszystkich, ale akurat z samego "pyska" i jego agresywności jestem najbardziej zadowolony, a do tego jest to JEDYNA taka mazda w Polsce bo takie zderzaka nie ma jeszcze nikt
Dodam iż został zrobiony remont silnika, zawieszenie wymienione na nowe + obiżenie auta o 50mm, nowy układ wydechowy, pełna konserwacja oraz nowe elementy blacharskie, trochę reperatur i jeszcze więcej lakieru
- Od: 30 wrz 2012, 17:49
- Auto: Mazda 323F BA 1.8 1996
O w morde
Dobrze ze zadbales od Efke
Pamietam,ze chciales ją sprzedac a tu prosze:) Nic tylko utrzymaj ja w takim stanie jak najdluzej 
Kazdy robi auto pod siebie

Kazdy robi auto pod siebie
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
KYB przód tył nówki gazowe + Voltglandy -50mm ale na wiosnę chciałbym wsadzić gwint 
Jest i gwint

W zasadzie to jest też wiele innych rzeczy, które doszły od grudnia – ale bardzo rzadko tu zaglądam
Dzisiaj wygłuszyłem całą podłogę – jutro bagażnik
Robię przygotówkę pod CA. W niedalekiej przyszłości chcę zmienić wnętrze na czarne oraz założyć jakieś fajne głośniki ponieważ moje już ledwo zipią... Niedługo będzie też prawdopodobnie 4 remont silnika
Także coś się dzieje

W zasadzie to jest też wiele innych rzeczy, które doszły od grudnia – ale bardzo rzadko tu zaglądam
Dzisiaj wygłuszyłem całą podłogę – jutro bagażnik