Madzia w moich rekach jest od roku,sprowadzona w 2011 roku od zachodnich sasiadów,jestem drugim włascicielem w kraju.nabyłem z przebiegiem 169000 tys.km obecnie ma 189000.Przez ten okres ani razu mnie nie zawiodła, zawsze dojejzdzałem do celu''tankowac i jechac''
Rok produkcji-1998
Silnik-1.5 ,16V gazu nigdy nie zobaczy,od wymiany oleju 15 tys km temu:) ani razu nie dolewalem oleju gdzie brat ma rok starsza i co jakis czas widze jak tankuje:D
Dotychczas wymieniłem :
Pod maska-rozrzad ,świece ,przewody,olej,filtr oleju,filtr stozkowy
Zawieszenie-tydzien temu wymienione zostaly
amortyzatory bo juz latala dupa na zakretach ale teraz trzyma sie jak przyklejona:)tuleje ,laczniki drazkow.
Audio-radio JVC,2 tweetery 2 głosniki i 2 zwotnice alpine-przód,z tyłu w drzwiach 2 glosniki alpine +skrzynka ze wzmacniaczem w bagazniku z nastawieniem na jakosc nie na trzeszczenie elementow nadwozia
W planach alusy 17,sprezyny obnizajace i troche by sie przydało popracowac nad lakierem bo zadrapany jest gdzie nie gdzie:)lusterka i klamki w kolorze i przyciemnic szybki na nowo i napewno ksenony. Mysle jednak ze to dopiero na sezon wiosenny sie uda,przez zime zakupie co trzeba a na wiosne sie zrobi raz a dobrze:)Zalezy mi aby utrzymac jak ajbardziej oryginalny wyglad ,dlatego nie zamierzam pakowac w auto zadnych zbednych dodatkow ,smiesznych spojlerow Czy tez zderzakow.:p bez wiochy Co za duzo to nie zdrowo:)
Wyposazenie:,
Klimatyzacja
2 el.szyby
2 poduszki
ABS
Centralny zamek z pilota
Immobilajzer:)
Wspomaganie kierownicy
Regulowana wysokosc kierownicy
Podswietlenie zamkow
El regulacja wysokosci swiateł.
A wyglada tak ...