Mazda 323F BA Z5 1995 Igiełka by Nicole;)
GreXx napisał(a):Ja również pomalowałbym blendziore na czarno i przyciemnił kierunki
spokojnie blena bedzie jutro juz w czarnym macie:p a kierunki pisalam tez wczesniej ze bede przyciemniac

- Od: 22 lut 2013, 13:10
- Auto: 323F BA poj 1500
GreXx napisał(a):Ja też mam taką nadziejęMoja już jutro będzie obniżona
to elegancko
dzisiejsze malowanie blendy wyszlo fajnie ,zdjecia wrzuce jak umyje samochod ,do malowania poszla tez lotka ktora po pierwszym deszczu zaczela sie od spodu odklejac ,ale trudno w czarnym macie tez bedzie niezle wygladac

Poszukaj jako wsteczne z anglika a nie jako białe przeciwmgłowe, może będzie łatwiej
Fajnie wyglada z czarnym pasem, brakuje mi jednak chlapaczy z tyłu, z nimi zderzak wygląda dużo fajniej. Masz w planach skompletowanie pakietu GT albo MS czy nie bardzo?
Fajnie wyglada z czarnym pasem, brakuje mi jednak chlapaczy z tyłu, z nimi zderzak wygląda dużo fajniej. Masz w planach skompletowanie pakietu GT albo MS czy nie bardzo?
luki_92_92 napisał(a):Poszukaj jako wsteczne z anglika a nie jako białe przeciwmgłowe, może będzie łatwiej![]()
dzieki za info , w planach nie mam narazie ,wszystko przede mna ,niestety wszystko kosztuje a duzo rzeczy bym jeszcze wymienila w Madzi

No teraz to mi się to widzi
Koniecznie wsteczny od anglika i może pakiecik MS
Ja bym jeszcze pokombinował z jakimiś dodatkami w kolorze bębnów i zacisków może chociaż jakieś wlepy pod kolor zamiast tych co masz obecnie
ogólnie miodzio 

- Od: 4 maja 2011, 14:33
- Auto: Mazda 323f BA GLX 1.8 BP 16v
lolek1989 napisał(a):jak tamdzieje sie cos w temacie?
jak narazie nic wielkiego ,niedlugo przyciemniam kierunki i lampy jak bedzie czas

Szczerze to mam mieszane uczucia co do tych modyfikacji...ale myślę że będzie wyglądał lepiej jeżeli przyciemnisz mu lekko klosze w [jakich?] lampach tak jak na tym filmiku minuta dokładnie 4.37-4.39.
http://www.youtube.com/watch?v=d6qp_T425SU .Wtedy będzie to pasowac do tej blendy.
http://www.youtube.com/watch?v=d6qp_T425SU .Wtedy będzie to pasowac do tej blendy.
"Pal gumę a nie dusze.."
- Od: 10 lip 2012, 00:02
- Auto: Mazda 323f BA,Z5,95r
kamil_d91 napisał(a):Szczerze to mam mieszane uczucia co do tych modyfikacji...ale myślę że będzie wyglądał lepiej jeżeli przyciemnisz mu lekko klosze w [jakich?] lampach tak jak na tym filmiku minuta dokładnie 4.37-4.39.
ladnie to wyglada i chyba tak zrobie:P ale nie wiem kiedy za to sie zabrac bo brakuje mi czasu na cokolwiek :/
Dopisano 30 lip 2013, 20:57:
przyciemnione kierunki