Madzia doturlała sie do Janowa i dostała nowy sticker do kolekcji

- Foto by Sylwo
Bartg napisał(a):Bagażnik dachowy ori

Si, do tego dojdzie duży box. Niestety z logiem Toyoty jeśli nic się nie zmieni.
lukasz.b, sylwoPodziękował, mam nadzieje że reszta gratów które czekają w garażu też się spodobają
Dopisano 31 lip 2013 14:58:Mały up.
W miedzy czasie Madzia przeszła kolejny przegląd, i jak by nie patrzeć dostała pieczątkę w ostatnim wolnym miejscu w dowodzie rejestracyjnym. Jedyne do czego przyczepił się fachowiec to nie działające oświetlenie tablicy, poza tym nic nie znalazł
Na początku lipca na spontanie naprawiliśmy tylne hamulce z Guma88 i Paolo. Założone nowe szczęki i wymieniony jeden cylinderek, przy okazji odświeżony został lakier na będnach. Dzięki chłopaki
W ostatni weekend z racji dostępny do swojego podwórka w końcu postanowiłem zająć się zawieszeniem i ogarnąć je do końca. Przez ostatni rok jeździłem na seryjnych sprężynach z przodu i obniżonym tyłem (-40 APEX). Miałem też założone niższe na przedzie, ale sprężyna przeskakiwała, a że potrzebowałem auta na szybko to wpadła seria. Szczerze przyznam, że myślałem że wina jest w tamtych sprężynach, kupiłem używki. Ale jak widać nie miałem racji.
Aktualnie wpadły Jamex -60 i ... jest to samo. Madzia wygląda super, ale coś trzeba jeszcze z tym zrobić