Mazda 323F BA GT KF 96' 2.0 V6
1, 2
A już myślałem, że nikt zmian nie dostrzegł
o ile dobrze pamiętam to wyszły mnie coś ok. 80zł za obie w AutoLand
Ale póki co złego słowa nie dam o nich powiedzieć 
Producent to Aluett, ale model...
Pogrzebałem na stronie http://www.aluett.eu to twierdzą, że Aluett 58, więc możliwe, że tak jest 

Ależ on piękna
Jestem bardzo ciekaw tego silnika – jak to chodzi, jak z niezawodnością, i – co ważne – jak z częściami? No i ciekawe, czy by wszedł do P – może, jeśli będę kiedyś absurdalnie bogaty (czyt. osiągnę okolice średniej krajowej i skończą mi się kredyty), zastanowiłbym się nad małym swapem...

Jestem bardzo ciekaw tego silnika – jak to chodzi, jak z niezawodnością, i – co ważne – jak z częściami? No i ciekawe, czy by wszedł do P – może, jeśli będę kiedyś absurdalnie bogaty (czyt. osiągnę okolice średniej krajowej i skończą mi się kredyty), zastanowiłbym się nad małym swapem...
Jestem Nikim co umie tylko spać
Lunatykiem od odkładania spraw
Fanatykiem marzeń
Lunatykiem od odkładania spraw
Fanatykiem marzeń
- Od: 18 cze 2012, 15:50
- Auto: Mazda 323P BA, 1.3 B3, rocznik '97
Przeoczyłem wpisy we własnym wątku
@Leniwiec
Dziękuję
Silnik brzmi niesamowicie, o czym mówić nie trzeba, zbiera się też ładnie
Co do niezawodności to jest jak z każdym – jak kto dba tak ma, znajdziesz zadbaną sztukę to długo i bezawaryjnie Ci posłuży
Części – no cóż, tu już się schodki zaczynają
Co do swapa – hmm porusz ten temat we własnym wątku, na pewno mądrzejsi ode mnie chętnie coś doradzą
@kamil_d91
Dziękuję bardzo, mamy widzę podobne upodobania
Co do cieszenia oka, mam tu kilka wiosennych zdjęć (wynik spotkania z klubowiczami gadula i Seraf)

@Leniwiec
Dziękuję
@kamil_d91
Dziękuję bardzo, mamy widzę podobne upodobania
Co do cieszenia oka, mam tu kilka wiosennych zdjęć (wynik spotkania z klubowiczami gadula i Seraf)

@Beny
Ten wydech jest już przegnity, właśnie w weekend zakładam środkowy i końcowy i końcówkę też już kupiłem, założę to coś psztryknę
Dziękuję, też uważam, że czerwone się okazale prezentują
Ten wydech jest już przegnity, właśnie w weekend zakładam środkowy i końcowy i końcówkę też już kupiłem, założę to coś psztryknę
Dziękuję, też uważam, że czerwone się okazale prezentują
1, 2