Mazda 323F BA 98' z5 na glanc – aktualizacja
no i przyszła zima, magiczne 13 calowe stalowki do mordowania na recznym [ala drift] spisuja sie genialnie, zebrałem wszystko do kupy i zaktualizowalem 1wszego posta wraz z fotkami 
-
amhp
"Takie tam przed pogrzebem"
zbyt śliska jezdnia, nieodpowiednia prędkość, ostre hamowanie, dachowanie .......

mazda ewidentnie dostała za dużo serca, czasu i włożonej pracy że o pieniążkach nie wspomnę....
ale przez czas użytkowania odwdzięczała się jak tylko mogła .....
zbyt śliska jezdnia, nieodpowiednia prędkość, ostre hamowanie, dachowanie .......

mazda ewidentnie dostała za dużo serca, czasu i włożonej pracy że o pieniążkach nie wspomnę....
ale przez czas użytkowania odwdzięczała się jak tylko mogła .....
-
amhp
Zdjęcia nie odwzorowują stanu faktycznego samochodu
Wielka szkoda ale dobrze że Tobie się nic nie stało!!!
Wielka szkoda ale dobrze że Tobie się nic nie stało!!!
- Od: 28 maja 2011, 11:56
- Auto: poszukiwana Madzia 6
Mam wiele rzeczy z efki włącznie z licznikiem. Jbc to pytac albo dzwonic pod nr 721345643
viewtopic.php?f=5&t=147722
viewtopic.php?f=5&t=147722
-
amhp
amhp napisał(a):mazda ewidentnie dostała za dużo serca, czasu i włożonej pracy że o pieniążkach nie wspomnę....
Szkoda autka, bardzo ładna była ale czy ewidentnie dostala za duzo czasu i floty? Ja adekwatnie do wlozonych pieniędzy bym na samochód uważał. Pewnie te magiczne 13' do katowania na ręcznym nie dały rady

- Od: 29 lis 2012, 19:57
- Auto: Mazda 323c BA / 1,3 / 1995
Honda Civic EJ9/ 1.4 / 1998
To nie była wina katowania na ręcznym.... fakt warunki nie były dobre. Autko już kolega ma nowe i niech mu służy jak najdłużej 
- Od: 28 maja 2011, 11:56
- Auto: poszukiwana Madzia 6
Szkoda Mazdaleny
Zamykam.
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04