Proszę, wstawiaj zdjęcia, ale nie do fotosika tylko do picasa lub imageshocka, bo giną po jakimś z tego serwisu i itp w czasie. Ładna ta madzia. Poproszę o foty z wnętrza
a nie to sorry moja pomyłka, bo przecież ty nie masz BJ tylko BA. a to BJ była. nie mniej jednak dla nieznających się to całkiem podobne. poszukam na alledrogo bo ostatnio widziałem jak z kartką jeździła.
ToxicMan, piekne autko z historia... ciesze sie, ze wrocilo tutaj zza swiatow (archiwum), ale musze cie prosic o uzupelnienie tematu Twojego watku... (u gory strony masz podwieszony regulamin i opis tytulow )
jestem zdania, ze szybko, po poprawie, trafisz do wlasciwego dzialu
Arkana , Renault , Mii byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
jako że do wiosny jeszcze trochę lecz trzeba już myśleć o sezonie letnim mam do was pytanie jak waszym zdaniem by to lepiej wyglądało, otóż jako że moje felgi już trochę przeszły i są jakie są nie za ładne wiec mam zamiar je pomalować, teraz tylko pytanie na jaki kolor ? na dzień dzisiejszy myślę o czarnym macie, albo po prostu nowe srebro, ewentualnie biały chociaż jakoś nie za bardzo to widzę szczerze, poza tym chce pomalować ramki na około szyb na czarny mat i teraz pytanie czy lusterka też czy nie ? czy tylko ramki lusterka zostawić w kolorze nadwozia ? będę wdzięczny za wszelkie rady i sugestie )