Budyń poka te koła, tamte też poka ale na PW (wiesz o które chodzi
Mazda 323C BA BP 1995r 1.8 16v 114KM
Nie widać – sprawdzałem ostatnio 
)
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
jaaco napisał(a):Nie widać – sprawdzałem ostatnio
Budyń poka te koła, tamte też poka ale na PW (wiesz o które chodzi)
to po jaką cholerę zakładać taką kierownicę i utrudniać sobie życie

-
Lantis 89
spoko spoko widać wszystko oto dowód 
szczeze na początku troche dziko ale teraz nie zmienił bym jej na standardowy rozmiar jest super
Jaco co do felg to nie mam kiedy foto zrobic bo rano ciemno a po pracy tez ciemno
(te na samochodzie to stalufelgi zimowe
)

szczeze na początku troche dziko ale teraz nie zmienił bym jej na standardowy rozmiar jest super
Jaco co do felg to nie mam kiedy foto zrobic bo rano ciemno a po pracy tez ciemno
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- Od: 5 gru 2010, 09:08
- Auto: I*I Mazda 323c 1.8 16v 114KM 95r.+
budyn-87 napisał(a):spoko spoko widać wszystko oto dowód [url=http://www.fotosik.pl])
Musiał bym to osobiście zobaczyć, kiedyś myślałem ale nad 350mm i raczej coś w stylu momo z czarnym stelażem.
-
Lantis 89
Świetna cetka! Zazdroszcze bogatego wyposażenia! Bardzo fajnie te zegary się prezentują ( i ogólnie podświetlenie – u mnie działają tylko nieliczne diody;) ) Pozdrawiam i oby Ci dobrze służyła:)

- Od: 29 lis 2012, 19:57
- Auto: Mazda 323c BA / 1,3 / 1995
Honda Civic EJ9/ 1.4 / 1998
Cały czas sie zastanawiam,mam dwie fajne kierownice na oku,bardzo dobrze wykonane ale chyba muszę pomacać u kogoś
http://moto.allegro.pl/nardi-torino-spo ... 76030.html
http://moto.allegro.pl/omp-sportowa-kie ... 48998.html

-
Lantis 89
ta OMP odstrasza, a Nardi fajna ale pewnie nie pod każde wnętrze podpasuje... A nie lepiej coś od Mazdy 3 jak u mnie?
budyn-87 nie robiłeś przypadkiem u siebie regulacji wysokości świateł? Zakupiłem dwa silniczki, niby z jednego auta, a są różne. Te przeguby kulkowe czy jak to nazwać są inne, jeden wystaje bardziej, drugi mniej z silniczka. Nie chodzi tu o to że jeden schowany czy coś, po prostu trochę inaczej zbudowane. Czy to normalne, czy oba powinny być takie same?
I jeszcze jak się za to zabrać, żeby nie było konieczne jechanie na stacje i ustawianie świateł od nowa?
budyn-87 nie robiłeś przypadkiem u siebie regulacji wysokości świateł? Zakupiłem dwa silniczki, niby z jednego auta, a są różne. Te przeguby kulkowe czy jak to nazwać są inne, jeden wystaje bardziej, drugi mniej z silniczka. Nie chodzi tu o to że jeden schowany czy coś, po prostu trochę inaczej zbudowane. Czy to normalne, czy oba powinny być takie same?
I jeszcze jak się za to zabrać, żeby nie było konieczne jechanie na stacje i ustawianie świateł od nowa?
- Od: 8 mar 2012, 20:02
- Auto: nadwozie: Mazda 323 C V (BA) rok prod: 1994/1995
silnik: 1.8 16V DOHC BP *po remoncie
No witaj YaRQ witajcie wszyscy Mazda kulała się bardzo ładnie aż do chwili kiedy mój wkład w nią zaczął przekraczać dwukrotnie jej wartość
dlatego z bólem serca muszę ją odwieść do domu starców (złom)
Głównie siadła blacharka ale i silnik bierze mnóstwo oleju i paliwa jakby tego było mało siadło sprzęgło.
To już za dużo na moje siły (zwłaszcza że maże o mx5 więc nie chce do tej pchać kasy
)
No dobra ale do rzeczy, cała reszta jest w dobrym, bardzo dobrym i celującym stanie wyciągam z niej dosłownie wszystko więc jeśli chcecie cząstkę tej pięknej mazdy piszcie (e-mail, priv) co do ceny na pewno się dogadamy.
a ps. tylko felg nie sprzedaje
pozdrawiam
Głównie siadła blacharka ale i silnik bierze mnóstwo oleju i paliwa jakby tego było mało siadło sprzęgło.
To już za dużo na moje siły (zwłaszcza że maże o mx5 więc nie chce do tej pchać kasy
No dobra ale do rzeczy, cała reszta jest w dobrym, bardzo dobrym i celującym stanie wyciągam z niej dosłownie wszystko więc jeśli chcecie cząstkę tej pięknej mazdy piszcie (e-mail, priv) co do ceny na pewno się dogadamy.
a ps. tylko felg nie sprzedaje
pozdrawiam

szkoda szkoda, moja też powoli na to czeka... Tylko Ty na te wszystkie bajery będziesz miał zbyt pewnie
Ja silnik zrobiłem sam, ale przyjdzie mi jeszcze raz wymieniać uszczelniacz wału i uszczelnić misę olejową... Nie mówię też o innej przygodzie... Chciałem już swoje jeszcze spokojnie pojeździć, a tu znowu niespodzianki eh.
Powodzenia z rozsprzedawaniem i zbieraniem na mx5!
Powodzenia z rozsprzedawaniem i zbieraniem na mx5!
- Od: 8 mar 2012, 20:02
- Auto: nadwozie: Mazda 323 C V (BA) rok prod: 1994/1995
silnik: 1.8 16V DOHC BP *po remoncie
budyn-87 napisał(a):No witaj YaRQ witajcie wszyscy Mazda kulała się bardzo ładnie aż do chwili kiedy mój wkład w nią zaczął przekraczać dwukrotnie jej wartośćdlatego z bólem serca muszę ją odwieść do domu starców (złom)
![]()
G[...]
no to lipa straszna, bo nie oszczędzałeś na niej swego czasu
a nowet autko znalazłeś już czy jeszcze nie? coś się mi obiło o uszy że masz inne sprawy na głowie
Pozdr.
/ Jaro, pozdr.
Kupię osłone silnika (skrzyni) od lewej strony (l. koła)! i prawy przedni chlapacz do Xed6!
323 BestGeneration[*]

Kupię osłone silnika (skrzyni) od lewej strony (l. koła)! i prawy przedni chlapacz do Xed6!
323 BestGeneration[*]

- Od: 7 mar 2008, 14:40
- Auto: JMZ 323 BGT
JMZ X6 V6
YaRQ napisał(a):budyn-87 napisał(a):No witaj YaRQ witajcie wszyscy Mazda kulała się bardzo ładnie aż do chwili kiedy mój wkład w nią zaczął przekraczać dwukrotnie jej wartośćdlatego z bólem serca muszę ją odwieść do domu starców (złom)
![]()
G[...]
no to lipa straszna, bo nie oszczędzałeś na niej swego czasua tu "na złom":/ masakra
a nowet autko znalazłeś już czy jeszcze nie? coś się mi obiło o uszy że masz inne sprawy na głowie
Pozdr.
No były inne sprawy na głowie i ciężko z jakim kolwiek czasem sami wiecie

ale teraz już miesiąc po i czasu coraz więcej nawet plany na nowe auto więc myślę że wkrótce znów zawitam na dłużej na forum i w życiu MS
pozdrawiam
A ps. został mijeszcze części
spoiler
wydech
nawiewy
licznik z indiglo
naba i kierownica nardi torino