Marzenka1603 napisał(a):hmm piekna;);D..chlopaki pisalam kidys na temat silnikow ale nikt nie odp;(Ja to juz nie wiem nic;P jedni pisza ze silniki 1.5 sa awaryjne i nie polecaja bo biora olej itd itd...polecaja 1.8.A ty masz 1.5 i jezdzisz tyle lat;)Doradzcie mi dobrze jaki wybrac
Zgodze sie z tym co mowi luki_92_92 ..nie az tak bardzo sugeruj sie tym co mowia posiadacze tego czy tamtego auta bo ile aut i wlascicieli--tyle opinii,taka prawda.
Czyli ocen stan techniczny autka,dobrze gdyby byl z Toba jednak jakis majacy pojecie pan

i jesli bedzie wygladalo niezle to sie decyduj

Jak cos ma byc nie tak to i w nowym prosto z salonu sie moze zdarzyc wiec jak mowie-nie ma na to reguly..
Jako,ze w kraju sa spece od odejmowania kilometrow..zwrocilbym uwage na zuzycie kierownicy,pedalow,mieszka zmiany biegow i wyglad tapicerki na fotelach i ogolny stan auta.Wiem,ze do potrzeb dobrego interesu mozna podmienic te rzeczy na nowe aaale raz ,ze nie kazdemu sie chce a dwa-znow gdy zobaczysz w kilkunastoletnim aucie te czesci nowiutkie to nie wierzylbym tez w nie wygorowany stan licznika...
Zycze Ci,zebys dobrze trafila i czerpala tylko przyjemnosc z jazdy

Pozdrawiam i przyczepnosci