Mazda 323f BA KL '94 wściekła
ja ich puszczalem
mazda bez mniejszych problemow pogoniła 2 nissany. Ten czarny niby shamowany na 156km czy jakos tak. A to ze Łukasz musi pocwiczyc ruszanie to juz wiadomo od zlotu w czaplinku 
-
Pyton162
graty,
jeździliście tam u Was z jakimś H22? bo ja ostatnio trafiłem na accorda coupe z h22 ale gość mówił ze zajechany bo niecałe 170km shamowane wiec nie szedł...
nie chcesz wpaść w sobotę do Poznania

mam ustawkę wieczorem m.inn z e36 compact z przeswapowanym dłubniętym 2,8l
jeździliście tam u Was z jakimś H22? bo ja ostatnio trafiłem na accorda coupe z h22 ale gość mówił ze zajechany bo niecałe 170km shamowane wiec nie szedł...
nie chcesz wpaść w sobotę do Poznania
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
o.. nie miałem pojęcia, że filmik trafi na yt...
powiem tak, na razie dopieszczam zawias i karosę, ale z czasem ciężko stoję i niczym się nie chwalę.
skromniacha
lecz zawodowy starter!
myślę,że do wrocka pojadę już lepiej przygotowany
dzięki
niestety nie, trafiło się jakieś mocniejsze d16z5 ale nic co by oscylowało wokół 200PS, prócz S6 4.2.
daleko nie mam i zapowiada się wolny weekend, także nic nie mówię i nie obiecuję
a ja czekam na ustawkę z subaru imprezą, ale będą raczej baty
powiem tak, na razie dopieszczam zawias i karosę, ale z czasem ciężko stoję i niczym się nie chwalę.
Pyton162 napisał(a):ja ich puszczalem![]()
skromniacha
myślę,że do wrocka pojadę już lepiej przygotowany
MariuS napisał(a):graty,
jeździliście tam u Was z jakimś H22?
dzięki
niestety nie, trafiło się jakieś mocniejsze d16z5 ale nic co by oscylowało wokół 200PS, prócz S6 4.2.
MariuS napisał(a):nie chcesz wpaść w sobotę do Poznania![]()
daleko nie mam i zapowiada się wolny weekend, także nic nie mówię i nie obiecuję
a ja czekam na ustawkę z subaru imprezą, ale będą raczej baty

msiak moze na niedziele nakrecic ci jakies mocniejsze fury na kreski, moze toyota ts 200km, lub jakas honda np civic 1.6 turbo , no moze byc 1.3 turbo , albo jakies b16 . No w ostatecznosci zolty crx krecacy wysokie 11 lub bialy golf 1.6 GTD co gania crx wiesz o jakiem mówie 
-
Pyton162
W końcu uporałem się trochę z zawichą i ...nastała cicha
A z oliwą to miałem duże dylematy i padło na to. Póki co wszystko jest jak w zegarku.

znajdźcie kilka szczegółów łączących te dwa elenenty
...w nagrodę medal z ziemniaka 
Podczas jazdy testowej okazało się, że sworzeń wahacza podczas skręcania obciera o tarczę ham., ale sądzę, że mały szlif załatwi sprawę a powodem tego może być zbyt mocno skręcony gwint
albo nie równy odlew sworznia.
Następny etap to zapraweczki lakieru i wrzucenie pakietu, wtedy pomyślę o jakiejś sesji i uporządkowaniu pierwszej strony.

znajdźcie kilka szczegółów łączących te dwa elenenty

Podczas jazdy testowej okazało się, że sworzeń wahacza podczas skręcania obciera o tarczę ham., ale sądzę, że mały szlif załatwi sprawę a powodem tego może być zbyt mocno skręcony gwint

Następny etap to zapraweczki lakieru i wrzucenie pakietu, wtedy pomyślę o jakiejś sesji i uporządkowaniu pierwszej strony.
misiak89-89 napisał(a):znajdźcie kilka szczegółów łączących te dwa elenenty
wilusjdm napisał(a):Jeden ma naklejkę a drugi nie
to ich nie łączy, a wyróżnia....łączy je tylko trawiaste podłoże
-
Fasola
Fasola winner!