Mazda 323F BJ 2.0 DiTD '02
1, 2
Po proszę o fotorelację z prac wygłuszania matą. Przydałoby się jeszcze kilka ciekawych fotek, bo coś tu marnie pod tym względem
Szerokości i niezawodności życzę 

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Witam.
Mazda doczekała się nowego rozrządu
Przy okazji zrobione druga już wymiana oleju i filtrów. Za nami już przekulane wspólnie 10 tys km. od listopada
O dziwo nawet przy temp -20 stopnii nie było najmniejszych problemów z odpalaniem.
Niestety Madzia dostała z jakiś odłamków kamienicznych i dorobiłem się wgniotu na masce i dwóch dziurek na głębokość ok 2-3 mm
Mazda doczekała się nowego rozrządu
O dziwo nawet przy temp -20 stopnii nie było najmniejszych problemów z odpalaniem.
Niestety Madzia dostała z jakiś odłamków kamienicznych i dorobiłem się wgniotu na masce i dwóch dziurek na głębokość ok 2-3 mm
- Od: 27 lis 2011, 21:34
- Auto: Mazda 323F BJ 2.0 DiTD
Dzięki za pomoc w zlokalizowaniu usterki. Okazało się, że zawór TCV miał już dość ;/
W między czasie zrobiłem postoje a'la amber i teraz czekamy na okablowanie do sprzętu audio

Wybaczcie jakość ale robiłem na szybko telefonem
W między czasie zrobiłem postoje a'la amber i teraz czekamy na okablowanie do sprzętu audio

Wybaczcie jakość ale robiłem na szybko telefonem
- Od: 27 lis 2011, 21:34
- Auto: Mazda 323F BJ 2.0 DiTD
1, 2