jak narazie spalanie gazu 11l po miescie , krótkie odcinki . W przyszlym tygodniu dalsza regulacja lpg . Jako że wiosna z oknem w lubuskim to mazda umyta i nawoskowana ręcznie. A zakupiłem skórzaną gałke zmiany biegów od mazdy protage , na wekend założe to zrobie jakies foto
maly up doszła rozporka i skórzana gałka z protage . Niestety nie zdążę ogarnac blacharki przed zlotem w czaplinku , termin mam dopiero na koniec maja u znajomego blacharza ale warto poczekac, pozdro
Ostatnio edytowano 1 kwi 2012, 20:19 przez Pyton162, łącznie edytowano 1 raz
witam, mazda wykręciła najlepszy czas w klasie Ronin 18, 647 . W półfinałach tragicznie zaspalem start co dalo marny czas et + rt i w ostatecznym rozrachunku 3 miejsce w klasie, pozdro
Przynajmniej Czarnula pokazała klasę z naszego regionu wstyd mi było stawać koło Twojego świetlika, jak zwykle wypucowana graty zdrowej jednostki napędowej
Na żywo śliczna Czas miałem chyba o 0.04 gorszy, ale totalnie łyse opony z przodu przy 88km to nie atut Szkoda, że nie było okazji stanąć razem, ale organizacja ćwiartki ja zawsze kłekała nisko przy ziemi A potem przy padniętej skrzyni wolałem pojechać same finały
rozporka jest od sportiva 2.0. Z tym zeby ja zamocowac potrzebne beda podkladki bo inaczej wadzi o kolektor ssący. No Bartg czytalem ze padla ci skrzynia , przykra sprawa. Twoja mazda tez robi robote