Mazda 323f BA Z5 :]

BJ / BA / EC / BG / BF / BW / BD / BV

Postprzez Krismazda » 16 paź 2011, 22:51

Podobaja mi sie te nakladki na progi. Gdzie kupiles i za ile? bo mnie tez takie interesuja i zamierzam kupic.
Krismazda

Postprzez luki_92_92 » 16 paź 2011, 23:22

I odrazu lepiej <spoko>
Obrazek
Forumowicz

Od: 3 kwi 2009, 19:42
Auto: Mazda 323F BA GLX A-Spec '98 1.8 BP
Mazda RX-8 '05

Postprzez Pawel_z » 23 lis 2011, 00:44

Panowie, mam pytanko. Mam tzw. międzylift, z panelem nawiewu na suwakach- czyli wyglądającym jak z XX wieku <oczy> Mogę ogarnąć sobie, podejrzewam, że nie za więcej, jak 3piwa panel nawiewu z poliftowej eFki, też z klimą, czyli wszystko wydawałoby się ok. Tylko, czy kostki etc, wszystko bd pasować? I czy sporo roboty z wyciąganiem tego? Druga sprawa: kompletuję tak pomalutku pakiet gt i w sumie brakuje tylko hokeja.. Oryginał jest ciężko dostępny i strasznie zraża mnie cena. <oczy> Jak myślicie, ładnie wyglądałby hokej od laguny I- bo podobno takowy pasuje, bez większych przeróbek. :) Kolejna, na razie ostatnia sprawa. Na wiosnę, aktualne 14" OZ racing, ustąpią miejsca alu 16" rondell na oponkach 195/45. Powiedzcie, jak z5 daje sobie rade z takim zestawem. A jak już piszę, to wrzucam kilka aktualnych zdjęć, tzn. jeszcze przed zmianą butów na zimowe :) Pozdrawiam!
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek