Mazda 323C BH Z5 '96r
budyn-87 napisał(a):no i super wygląda a jaką folie kupowałeś z allegro? masz jakiegoś linka ?
w sumie dużo samochodów jeździ z takimi światłami i ciekawe czy sie "miśki" mocno do nich doczepiają :/
Miśki to rzadko, przynajmniej w Łodzi się o takie rzeczy nie czepiają. Gorzej, że w każdej chwili cwaniaczek może Ci walnąć w tył i nie będzie miał problemu z udowodnieniem Twojej winy
bardzo czysta i zadbana madzia , co do lamp z tyłu to forda probe robisz 
MAZDA BOGIEM, PALIWO SPOSOBEM, JAZDA NAŁOGIEM -------------- Zycie wyborem , szybki zakret , długa prosta , wypadek ukradkiem , duszek do nieba przypadkiem ,
Czy CIEMNO ! czy JASNO ! jedzie MAZDA przez miasto
tel.512295609
gg. 7134474
Czy CIEMNO ! czy JASNO ! jedzie MAZDA przez miasto
tel.512295609
gg. 7134474
- Od: 8 sty 2008, 22:13
- Auto: MAZDA PREMACY 2.0 DITD EVOLUTION EDITION
sagem62 napisał(a):bardzo czysta i zadbana madzia , co do lamp z tyłu to forda probe robisz
a dziękuję
Nie robię z auta Forda Probe
Nigdy nie jedź szybciej niż lata twój anioł stróż :)
- Od: 5 wrz 2010, 11:53
- Auto: Alfa Romeo 147 2.0 TS '02r
była: Mazda 323 C BH Z5 '96r
Dzisiaj zostało zamontowane CB Radio
Intek M-130 Plus i antenka z Cewką.
W trasie nie byłem, gdyż umiliłem sobie pracę browarkiem. Z podwórka normalnie rozmawiałem ze znajomym jadącym ok. 5km ode mnie
Radyjko siedzi w szufladzie pod radiem, obyło się bez większego cięcia
W sobotę Madzia zawita do mechanika. Do wymiany łączniki stabilizatorów z przodu (jeden się urwał...) i gumę na przegubie (pęknięta). Po wypłacie będzie również gleba
czyli do końca miesiąca powinna być
Myślę również nad sportowym tłumikiem.
Zdjęcia (przepraszam za jakość, ale nie miałem dojścia do normalnego aparatu)

W trasie nie byłem, gdyż umiliłem sobie pracę browarkiem. Z podwórka normalnie rozmawiałem ze znajomym jadącym ok. 5km ode mnie
Radyjko siedzi w szufladzie pod radiem, obyło się bez większego cięcia
W sobotę Madzia zawita do mechanika. Do wymiany łączniki stabilizatorów z przodu (jeden się urwał...) i gumę na przegubie (pęknięta). Po wypłacie będzie również gleba

Zdjęcia (przepraszam za jakość, ale nie miałem dojścia do normalnego aparatu)

Wczoraj zostały wymienione łączniki stabilizatora z przodu. W końcu bicie ustało.
Mechanik musiał ciąć stare, żeby zdjąć. Tak były zapieczone... Gumę na przegubie mam pękniętą. Nowa już kupiona ale przegub nie dał się odkręcić nawet kluczem pneumatycznym do TIRów! Ale wpadł na pomysł, żeby zrobić to inaczej. Dokładnie go nie zrozumiałem, ale od razu założy mi sprężynki jak mi przyjdą do soboty
Ogólnie Short Shifter na pokładzie
Biegi wchodzą elegancko, wsteczny również 
W międzyczasie pękła rura wydechowa, tuż przy mocowaniu do końcowego tłumika. Przez jakiś czas musiałem tak jeździć. Na początku się to podobało, ale zaczynało przeszkadzać. Teraz rura jest wszędzie pospawana, nic nie brzęczy, nie stuka i cichutko chodzi
Teraz tylko czekać na sprężynki
Mechanik musiał ciąć stare, żeby zdjąć. Tak były zapieczone... Gumę na przegubie mam pękniętą. Nowa już kupiona ale przegub nie dał się odkręcić nawet kluczem pneumatycznym do TIRów! Ale wpadł na pomysł, żeby zrobić to inaczej. Dokładnie go nie zrozumiałem, ale od razu założy mi sprężynki jak mi przyjdą do soboty
Ogólnie Short Shifter na pokładzie
W międzyczasie pękła rura wydechowa, tuż przy mocowaniu do końcowego tłumika. Przez jakiś czas musiałem tak jeździć. Na początku się to podobało, ale zaczynało przeszkadzać. Teraz rura jest wszędzie pospawana, nic nie brzęczy, nie stuka i cichutko chodzi
Teraz tylko czekać na sprężynki
Jest gleba!
Sprężynki WEITEC.
Jeździ się przyjemnie, ale na podwórko muszę wjeżdżać tyłem, bo przodem zderzak haczy...
Zdjęcia robione telefonem, sorry za jakość

Przy okazji guma na przegubie została wymieniona. Przegub już był zasyfiony piaskiem, ale nie stukał jeszcze

Sprężynki WEITEC.
Jeździ się przyjemnie, ale na podwórko muszę wjeżdżać tyłem, bo przodem zderzak haczy...
Zdjęcia robione telefonem, sorry za jakość

Przy okazji guma na przegubie została wymieniona. Przegub już był zasyfiony piaskiem, ale nie stukał jeszcze
Aktualnie przez pracę nie miałem czasu na sesyjkę. Ale sam chcę porobić jakieś zdjęcia, poczekam aż kuzyn zarejestruje swoje auto (niestety nie Mazda) i z nim skoczę na sesję.
Przez dwa tygodnie musiałem się zadowalać Polówką rodziców bo Maździe posłuszeństwa odmówił akumulator. Dzisiaj został zmieniony na mocniejszy niż był (aktualnie 61aH 600A, a był 50aH 390A).
Ale do czasu awarii akumulatora gleba spisywała się genialnie
przed zakrętem aż korci aby dodać gazu 
Będę też szukać jakiegoś radyjka ponieważ w starym padł napęd CD i muszę zadowalać się transmiterem FM, ale to jak będzie przypływ gotówki
Przez dwa tygodnie musiałem się zadowalać Polówką rodziców bo Maździe posłuszeństwa odmówił akumulator. Dzisiaj został zmieniony na mocniejszy niż był (aktualnie 61aH 600A, a był 50aH 390A).
Ale do czasu awarii akumulatora gleba spisywała się genialnie
Będę też szukać jakiegoś radyjka ponieważ w starym padł napęd CD i muszę zadowalać się transmiterem FM, ale to jak będzie przypływ gotówki
Fajnie wygląda to Twoje "sreberko", widzę, że co rusz nowe gadżety. Ja swoją niedawno odebrałem od lakiernika bo powyłaziły świństwa na nadkolach. Teraz jest pięknie no i niedługo też będą nowe błyskotki 
- Od: 2 cze 2009, 19:59
- Auto: Honda Civic EU9 1.7ctdi
Moja ex: 323C (BA)