@tomek@ napisał(a):Bez urazy Seraf,ale ta pasta jest z epoki kamienia łupanego i tą pastą nawet roweru bym nie dotknął a co dopiero samochód
Hehe, ja robiłem K2 Ultra Cut + na to te tempo dla połysku i powiem że też efekt jest w miarę. Ale faktycznie musze przyznać ze sama pasta Tempo tylko zakrywa ryski, nie usuwa ich i efekt się utrzymuje do pierwszego mycia. Najpierw więc ryski przejechałem pastą lekko ścierną Ultra Cut i na to te Tempo i efekt trzyma już długo (żona chwaliła, to chyba jest dobrze
Co do felg to 18tki chyba za duże by były, tzn bardziej za szerokie niż za wysokie. Ja mam kupione felgi oryginalne mazdy 17'' wzór 22, mają ET 55 i mieszczą się na styk – do amorka mam jakieś 1.5 cm z przodu i z tyłu. Z 18'' to już naprawdę trzeba dokładnie dopasować ET żeby ani nie obcierało o nadkole, ani o kielich amorka
Jacekm_ napisał(a):Proponuję białe kierunkowskazy, demontaż tych obrysówek, no i jak jesteś wytrwały to poszukaj oryginalnych lamp przednich od Sportive.
Oczywiście samochód jak to samochód, zawsze jest coś do zrobienia, ale raczej cenię bardziej funkcjonalność niż wygląd – jest to samochód rodzinny i taki pozostanie, więc raczej na takie rzeczy jak wymiana lamp się nie zdecyduję