MAZDA 323F BA KL-DE '97 (sprzedam str 19)

BJ / BA / EC / BG / BF / BW / BD / BV

Postprzez BLACK666PL » 1 mar 2011, 20:01

V6 sound napisał(a):I tak większość osób uważą że ta lotka to dziwadło hahaha

jak dla mnie są tylko 2 wersje spoilera które pasują do mazdy oryginalny z GT i ta z MAZDASPEED i oczywiście bez spoilera jest tez dobrze, ale najważniejszy jest mój uśmiech na twarzy a nie innych :D
X LIVE IS YOUR GAME X
Forumowicz

Od: 6 paź 2009, 15:23
Auto: Mazda 323f BA v6
Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti

Postprzez V6 sound » 1 mar 2011, 20:06

Zgadzam się ale tylko w połowie pasuje jedynie z wersji GT <oczko> Ale jak najbardeziej szacunek dla Ciebie bo to odważne posunięcie :D ale napewno będziesz rozpoznawalny i oryginalny <oczko>
Forumowicz

Od: 3 gru 2010, 17:00

Postprzez BLACK666PL » 5 mar 2011, 00:23

mogli byście mi doradzić co muszę kupić <co?> by mieć otwieranie auta z pilota dodam ze posiadam centralkę z kluczyka, będę wdzięczny za pomoc <spoko> pasowało by mi również zęby podczas zamykania i otwierania zapalały się kierunki bym wiedział ze zamoknąłem :P
X LIVE IS YOUR GAME X
Forumowicz

Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti

Postprzez boczek86 » 5 mar 2011, 09:26

musisz kupic najzwykleja centralke za 100 zl z wyjsciem na kierunki. jezeli niebedzie dwoch kabli z wyjsciem na kierunki a podlaczysz pod jeden to podczas wlaczania migacza w lewo beda ci swiecily wszystkie kierunki wiec jakbys awaryjne wlaczal :P ale jest na to sposob :) diody prostujace :) musisz kupic sobie dwie :) a montaz centralki dzicinnie prosty o ile masz wogole centralny zamek z kluczyka. :) tzn z kluczyka ci sie zamykaja wszystkie drzwi. a jak kazde z osobna zamykasz to problem jest spory i nawet nie bawil byl sie w robienie centralki z pilota bo za duzo roboty. kazde drzwi trzeba rozkrecic. zamontowac silownik niemusza byc oryginalne tylko uniwersalne bo maja ciegielka wiec zawsze mozna uciac i dopasowac. potem z kazdych drzwi trzeba pociagnac wiazke kabli przez mufe co jest troche trudne i uciazliwe a przede wszystkim pracochlonne. ale jezeli masz centralke z kluczyka to wszystko to ominiemy :) wystarczy po prawej stronie przy nodze kierowcy poszukac wiacki kabli ktore wychodza z drzwi. tych kabli troche jest od lusterek, podgrzewania ich, el. szyby, glosniki wiec trzeba dobrze poszukac i 4 kable naleza do centralki teraz nalezy zeskrobac z nich izolacje i odpowiednio podpiac nasza czarna skrzynke :) tylko trzeba patzrec na plus i minus zebys niemial sytuacji ze naciskajac na pilocie otwieranie on ci bedzie zamykal i na odwrot :P no i to chyba wszystko :) jakbys blizej mieszkal to pomoglbym ci to zamontowac ale do islandi nieusmiecha mi sie jechac :P jak masz jakies pytania z pewnoscia ci na priv odpisze :)
Forumowicz

Od: 26 wrz 2010, 12:12
Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition

viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0

Postprzez BLACK666PL » 3 kwi 2011, 23:21

a tak teraz wygląda moja mazda :D :D

Obrazek

nie żartuje to druga którą posiadam założyłem właśnie o niej nowy temat <faja>
X LIVE IS YOUR GAME X
Forumowicz

Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti

Postprzez Leszek » 3 kwi 2011, 23:33

V6 sound napisał(a):I tak większość osób uważą że ta lotka to dziwadło hahaha

Większość wg kogo?

Lotka jest piękna i jest elementem składowym pełnego, oryginalnego pakietu Mazdaspeed. Wracajcie do tematu głównego, zamiast wylewać żale. <cisza>

Ja lecę zobaczyć Twój drugi projekt,. Zainteresowałeś mnie tymi zółtymi lampami :P
Jakiś tam podpis Leszka :P
Dark Defender
Forumowicz

Od: 13 maja 2008, 19:20
Auto: Brak

Postprzez jedrek323f » 3 kwi 2011, 23:43

Wg mnie mazda w orginalnej lotce wygląda najlepiej :) To jest moja opinia :) a tak po za tym mazda prezentuje się świetnie pozdro
Forumowicz

Od: 24 mar 2011, 01:42
Auto: Obecnie mazda 323f ba 1.8 BP
był słynny Z5

Postprzez Michu! » 5 kwi 2011, 07:10

a tutaj się coś dzieje czy na razie głównie skupiasz się na drugiej Madzi?
Forumowicz

Od: 16 lip 2010, 13:32

Postprzez BLACK666PL » 5 kwi 2011, 15:56

nie, coś się dzieje ale tylko duperelki zarazie robię czekam na dokładkę jest w drodze do mnie a w następnym miesiącu przylecą do mnie progi, a po wakacjach na pewno będzie zawieszenie gwintowane :)
X LIVE IS YOUR GAME X
Forumowicz

Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti

Postprzez BLACK666PL » 6 kwi 2011, 23:37

dzisiaj zakupiłem nowy akumulator a do tego by mi szybko nie padł zakupiłem kondensator 1,5 faradowy do wzmacniacza

Obrazek

może nie jest to jakaś najlepsza firma ale nie buduje caraudio w aucie <lol> więc taki mi wystarczy i cena była bardzo dobra a i ma fajny wygląd :D :D
mazda dostała nowe żarówki osram NIGHT BREAKER <cisza>

zapomniałem dodać ze dzisiaj miała być wysłana do mnie dokładka ale jak się okazało paczka miała 2,3m a poczta polska wysyła paczki za granice do 1,5m więc będę zmuszony przeciąć dokładkę na pół <płacze> <płacze>
X LIVE IS YOUR GAME X
Forumowicz

Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti

Postprzez Michu! » 7 kwi 2011, 05:59

kurierów żadnych nie ma? ja z Anglii taka mega big pake wysyłałem kurierem, który śmigał z Anglii do Polski i na odwrót dostarczając paczki :D
Forumowicz

Od: 16 lip 2010, 13:32

Postprzez matrixP » 17 kwi 2011, 11:54

Ale cudo :) piekna Madzia no i ten koolor:)
Początkujący

Od: 29 paź 2008, 15:33
Auto: Mazda 323f 1.5 BA

Postprzez BLACK666PL » 3 maja 2011, 19:25

a tak mazda wygląda na stan dzisiejszy :)

Obrazek
X LIVE IS YOUR GAME X
Forumowicz

Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti

Postprzez l3mur91 » 3 maja 2011, 19:44

Stickerek DC ewidentnie nie pasuje. <oczy> Może w innym miejscu... <oczy>
Szczwany Szubrawiec
Forumowicz

Od: 29 lip 2009, 17:04

Postprzez BLACK666PL » 3 maja 2011, 19:48

l3mur91 napisał(a):Stickerek DC ewidentnie nie pasuje. <oczy> Może w innym miejscu... <oczy>

jak skończę to co chce zrobić to będzie pasować :) a uwagi są mile widziane :>
X LIVE IS YOUR GAME X
Forumowicz

Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti

Postprzez l3mur91 » 3 maja 2011, 20:06

Jakby było większe i inne koło, byłoby niżej i byłoby zrobione inne zdjęcie pewnie by mi pasowało.. <glupek2>

Ale, że ja jestem mocno wybredny i nigdy nic mi się nie podoba... <lol>
A to co masz za plany ? Duuużo więcej naklejek ? <faja>
Szczwany Szubrawiec
Forumowicz

Postprzez BLACK666PL » 3 maja 2011, 22:08

l3mur91 napisał(a):Jakby było większe i inne koło, byłoby niżej i byłoby zrobione inne zdjęcie pewnie by mi pasowało.. <glupek2>

Ale, że ja jestem mocno wybredny i nigdy nic mi się nie podoba... <lol>
A to co masz za plany ? Duuużo więcej naklejek ? <faja>

co do wielkości, to przymierzałem takie ale ten rozmiar jak dla mnie jest najbardziej odpowiedni. a co do planów staram się iść w stronę JDM :) więc naklejki są jak najbardziej na miejscu, a więc plany na przyszłość wyglądają tak <co?> zawieszenie gwintowane, progi (są w Polsce), przednia dokładka w sticker bomby, tow hook z przodu i styłu (też są w Polsce), bra na maskeę, wink mirror, i to chyba tyle na razie i co o tym myślicie <co?>
X LIVE IS YOUR GAME X
Forumowicz

Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti

Postprzez l3mur91 » 3 maja 2011, 22:51

Gwint dobra sprawa. Wielkość felgi może i dałoby radę, żeby fajnie wyglądało, ale inny wzór bym widział. Myślę, że TE37, Koeing K5, albo MS-01S / MS-01C i byłby mistrz przy skręconym gwincie <serduszka> Wiem, że to są koszta, ale taką miałbym wizję na podobne wzory. Do tego w dobrym kolorze. Zawsze chciałem mieć żółte koła w czerwonym aucie. <serduszka>

Pomysł z dokładką bardzo fajny, ale to będzie zależało od naklejek i od tego jak bardzo będą kolorowe. <faja>
Tow Hook'i w jakich kolorach masz ?
Szczwany Szubrawiec
Forumowicz

Postprzez BLACK666PL » 3 maja 2011, 23:31

l3mur91 napisał(a):Gwint dobra sprawa. Wielkość felgi może i dałoby radę, żeby fajnie wyglądało, ale inny wzór bym widział. Myślę, że TE37, Koeing K5, albo MS-01S / MS-01C i byłby mistrz przy skręconym gwincie <serduszka> Wiem, że to są koszta, ale taką miałbym wizję na podobne wzory. Do tego w dobrym kolorze. Zawsze chciałem mieć żółte koła w czerwonym aucie. <serduszka>

Pomysł z dokładką bardzo fajny, ale to będzie zależało od naklejek i od tego jak bardzo będą kolorowe. <faja>
Tow Hook'i w jakich kolorach masz ?

tow hooki [jaki?] jest biały a przedni jest złoty, ale jak kolor nie będzie mi odpowiadał zawsze można przemalować, dokładka będzie raczej bardzo kolorowa, a co do felg to jasne ze tez mi się marzą inne ale za cene felg na Islandii można czasem kupiś dobre auto więc to jak na razie odpada,

a tutaj kilka fotek z dzisiaj jakby mamy 3 maja a u mnie dopiero wczoraj zniknął śnieg <glupek2>

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
X LIVE IS YOUR GAME X
Forumowicz

Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti

Postprzez Szadziak » 4 maja 2011, 00:54

Hahaha świetna naklejka z tyłu :D do tego fele :)
No i oczywiście podobne widoki :D
U Ciebie zniknął , w Polsce napadał, a w Norwegii w niektórych partiach ciągle trzyma ostro :D
Forumowicz

Od: 14 kwi 2011, 00:05
Auto: Mazda 323 f 02' jubilee edition